Σαμαράς: "Νέο Σύνταγμα το 2017. Θα εξαντλήσουμε την τετραετία"

Πεπεισμένος ότι θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι εκλογές θα γίνουν κανονικά στο τέλος της τετραετίας εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. «Στόχος μας είναι στις αρχές του 2017 η Ελλάδα να έχει καινούργιο Σύνταγμα» δήλωσε ο πρωθυπουργός ο οποίος

ανέφερε επίσης ότι έως το τέλος της κοινοβουλευτικής τετραετίας, δηλαδή εως τον Ιούνιο του 2016, υπάρχει επαρκής χρόνος για να τελειώσει η πρώτη φάση της συνταγματικής αναθεώρησης και να προχωρήσει στη συνέχεια η δεύτερη φάση από την επόμενη Βουλή, όπως προβλέπει το Σύνταγμά.

«Να εκλέξουμε όλοι μαζί τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να συμβάλουμε όλοι μαζί στη Συνταγματική Αναθεώρηση. Ώστε όλα να γίνουν πιο γρήγορα, πιο ομαλά και πιο δημοκρατικά» είπε και κάλεσε τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας να ολοκληρώσουν την πρόταση της Ν.Δ. το αργότερο σε ένα μήνα.

Ο κ. Σαμαράς είπε πως προσβλέπει σε διάλογο με όλες τις κοινοβουλευτικές δυνάμεις και επεσήμανε πως θεωρεί τη συμβολή τους απαραίτητο συστατικό στοιχείο.

Διαβάστε επίσης:

"Σαμαρικοί" προσεγγίζουν την Ντόρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα