Σαμαράς για Τρόικα: "Δεν πάμε σε πόλεμο"

Το πλαίσιο που βάζει στις συζητήσεις με την τροικα έδωσε ο πρωθυπουργός σε συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, λιγο μετά το τέλος της συνάντησης με τον Ευαγγελο βενιζελο. "πάμε σε διαπραγμάτευση,όχι σε πόλεμο" είπε ο πρωθυπουργός, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το βασικό διαπραγματευτικό όπλο στα χέρια της κυβέρνησης είναι το πρωτογενές πλεόνασμα. Ο κ.Σαμαρας ρωτήθηκε και για την παρέμβαση του για τα αγροτεμάχια, σημειώνοντας

οτι αυτό δεν θα είχε κανένα δημοσιονομικό όφελος ενώ σημείωσε ότι θα υπάρξουν βελτιώσεις αλλά σε πάνω σε μια λογική βάση.

Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας σε δημοσιογράφους εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρθηκε στην επίσκεψη του ρώσου υπουργού Εξωτερικών, η οποία όπως είπε πήγε πολύ καλά. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για επενδύσεις αλλά και για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη. Παράλληλα όπως είπε, θετικά εξελίσσεται και το θέμα της ΔΕΠΑ.

Επίσης στη συνάντηση συζητήθηκε η επεξεργασία και υλοποίηση όλων των ανοιχτών ζητημάτων με την τρόικα. Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο αύριο Πέμπτη, θα έχει και νέα σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό .

Keywords
Τυχαία Θέματα