Σαμαράς: Φέτος θα είναι μια καλή χρονιά

Μήνυμα αισιοδοξίας ότι η νέα χρονιά θα είναι καλή για την Ελλάδα, την ανάπτυξη, τη σταθερότητα αλλά και τη μείωση της ανεργίας, έστειλε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος για την επιτυχή έκβαση της τριήμερης κοινοβουλευτικής μάχης που αφορά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση.

Η συζήτηση θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης

και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Ο κ. Σαμαράς σε συνομιλία που είχε με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο καφενείο της Βουλής, αμέσως μετά τον αγιασμό για την έναρξη της νέας συνόδου της Ολομέλειας, προανήγγειλε φοροελαφρύνσεις, ενώ αναφερόμενος στον ΕΝΦΙΑ επισήμανε ότι η επιβάρυνση είναι μικρότερη σε σχέση με πέρυσι.

Πάντως, όταν η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Πόπη Φουντουκίδου, τον ρώτησε «τι άλλο μπορεί να μας πάρει μια αριστερή κυβέρνηση», ο κ. Σαμαράς δεν θέλησε να απαντήσει.

Εν τω μεταξύ, κατά την τελετή καθέλκυσης του υποβρυχίου «Πιπίνος» στον Σκαραμαγκά, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «σήμερα η Ελλάδα στέλνει προς κάθε κατεύθυνση ένα μήνυμα ισχύος, προσθέτοντας ότι η Κυβέρνηση αποδεικνύει πως έχει τη δύναμη και τη βούληση να οδηγήσει τη χώρα με ασφάλεια στην μετά την κρίση εποχή».

Τέλος, αναφερόμενος στην καθέλκυση του υποβρυχίου υπογράμμισε ότι «μετά από 12 χρόνια, τα λεφτά του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο», προσθέτοντας «πως δούλεψαν πολλοί άνθρωποι και πολλές κυβερνήσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα