Σαμαράς : "Κάποιοι… δικοί μας παίζουν παιχνιδάκια"

Του Γιώργου Σιαδήμα

Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς από το Ηράκλειο της Κρήτης όπου πραγματοποιήθηκε η τρίτη Περιφερειακή Προσυνδιάσκεψη της ΝΔ, να εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά παράλληλα έστειλε μήνυμα και στους εσωκομματικούς του αμφισβητίες.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, σήκωσε το

γάντι και μεταξύ των άλλων ανέφερε πως " κάποιοι πολύ θα ήθελαν η παράταξή μας να μην είχε αντέξει. Κάποιοι ακόμα και τώρα τη χτυπούν. Μερικοί, ελάχιστοι, ακόμα και μέσα από την παράταξη έχουν προσχωρήσει σε αυτή τη λογική. Και παίζουν προσωπικά πολιτικά παιχνιδάκια, την ώρα που η Ελλάδα περνάει τις πιο κρίσιμες στιγμές " .

Μάλιστα ο Αντώνης Σαμαράς προειδοποίησε όσους τον αμφισβητούν αφού συμπλήρωσε ότι " κανείς δεν τους παρακολουθεί πια. Γιατί όλοι καταλαβαίνουν ότι αυτά είναι δωράκια που κάνουν στο ΣΥΡΙΖΑ! Και αυτό δεν το συγχωρεί κανένας από εμάς... " .

Αναφέρθηκε όμως και στην επικείμενη συμφωνία της κυβέρνησης με τους εταίρους και την στάση που θα κρατήσει η ΝΔ. " Θα μιλήσουμε για τη συμφωνία όταν την δούμε κι αν υπάρξει.. " , τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός κρατώντας τα χαρτιά του κλειστά.

Πάντως οι αμφισβητίες του Αντώνη Σαμαρά περιμένουν την οριστικοποίηση της συμφωνίας για να ανοίξουν τα χαρτιά τους ενώ μια σειρά ήδη από κορυφαία ονόματα της Κ.Ο. έχουν ταχθεί υπέρ της συμφωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα