Ρομαντικοί, Αυγουστιάτικη πανσέληνος και…«Αβέρωφ»

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία που δόθηκε χθες στον χώρο εντός του περιβάλλοντος χώρου μεταξύ του Πλοίου Ναυτικού Μουσείου «Θωρηκτό Γ. Αβέρωφ» και του Μουσείου Αντιδικτατορικού Αγώνος «Α/Τ ΒΕΛΟΣ», στη μαρίνα Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου, με την ευκαιρία της εντυπωσιακής Αυγουστιάτικης πανσελήνου.

Ή για να τεθεί επί διαφορετικής βάσεως το θέμα, περισσότεροι από 1500 ρομαντικοί και ρομαντικές ψυχές προσήλθαν στο συγκεκριμένο χώρο, με αυτή την ευκαιρία, για να «ζήσουν» ένα μουσικό ταξίδι με τίτλο

«Σε μια θάλασσα με Φεγγάρια στο Βυθό», με τον συνθέτη Μιχάλη Κουμπιό και τον Βασίλη Λέκκα. Μαζί τους δυο νέοι ερμηνευτές η Σαβέρια Μαργιολά και ο Χάρης Μακρής. Μαζί με τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας του και οργανικές του συνθέσεις με διεθνή αναγνώριση, όπου πρωταγωνιστεί η θάλασσα, το πρόγραμμα περιελάμβανε και τραγούδια από την δισκογραφία του Βασίλη Λέκκα και της Σαββέριας Μαργιολά, καθώς και τραγούδια σημαντικών Ελλήνων συνθετών όπου στην αφήγηση τους κυριαρχούσαν η θάλασσα και η σελήνη. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, που είχε και πρόσβαση στους χώρους του καταστρώματος του «Θ/Κ Γ.Αβέρωφ».

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα