Ραλλία Χρηστίδου: "Η μεγαλύτερη μου εξάρτηση ήταν η..."

Η Ραλλία Χρηστίδου σπάνια δίνει συνεντεύξεις αλλά όταν το κάνει δεν διστάζει να θίξει ποίκιλα θέματα και να σχολιάσει ακόμα και την επικαιρότητα.

Σε μια συνέντευξη εφ ‘όλης της ύλης που παραχώρησε στον Πάνο Γιαννακόπουλο αποκάλυψε άγνωστα κομμάτια της προσωπικής της ζωής. Υπήρξε η τραγουδίστρια ποτέ συναισθηματικά εξαρτημένη; Η ίδια δηλώνει: «Βέβαια. Η μεγαλύτερή μου εξάρτηση ήταν η μητέρα μου. Τα τελευταία χρόνια έχουμε βρει μια ισορροπία. Πέρασε πολύς καιρός για να αισθανθώ ότι απογαλακτίστηκα.

Το ίδιο και εκείνη».

Όσο για τον εάν έχει ζητήσει ποτέ τη βοήθεια ψυχολόγου εξομολογήθηκε ότι: «Αν μου περίσσευαν χρήματα, θα πήγαινα. Όλοι πρέπει να το κάνουμε και να ψάχνουμε μέσα μας. Μόνο έτσι εξελισσόμαστε».

«Έχω καταλάβει ότι αν είσαι συναισθηματικός, πρέπει να δουλεύεις περισσότερο με τον εαυτό σου για να μην έχεις προβλήματα», αποκάλυψε στο περιοδικό ΕΓΩ!

Τέλος, δήλωσε πως ποτέ δεν υπήρξε ένα κορίτσι που ονειρευόταν το γάμο και ούτε τώρα το κάνει, ενώ είπε πως το σε τι κόσμο θα φέρει παιδιά εφόσον κάποια στιγμή το αποφασίσει δεν απασχολεί μόνο την ίδια αλλά είναι ένα θέμα που απασχολεί όλο τον κόσμο. Βέβαια, ξεκαθάρισε πως δεν έχει άγχος για την δημιουργία της δικής της οικογένειας: «Άγχος δεν έχω. Σαφέστατα, όμως, περνούν τέτοιες σκέψεις από το μυαλό όλων μας. Κάθε άνθρωπος, για να φέρει ένα παιδί σε αυτό τον κόσμο, πρέπει μέσα του να είναι πολύ καθαρός και να έχει εξελιχθεί πολύ ως προσωπικότητα. Πράγμα πολύ δύσκολο».

Διαβάστε ακόμα:

O Άρης Πλασκασοβίτης μιλάει για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό

Keywords
Τυχαία Θέματα