Προβλήματα σε δύο παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών

Μια ματαίωση και ακόμα μια αλλαγή στο πρόγραμμά του ανακοίνωσε το Φεστιβάλ Αθηνών. Η παράσταση «Ο Σαίξπηρ ζει στο καταφύγιο» του Γιώργου Σκούρτη, που επρόκειτο να παρουσιαστεί στις 22 και στις 23 Ιουλίου στην Πειραιώς 260, ματαιώθηκε.

Ο μονόλογος του Γιώργου Σκούρτη, που θα παρουσιαζόταν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ματαιώθηκε, εξαιτίας σοβαρού ατυχήματος.​ Επίσης, στην παράσταση «Ματωμένος Γάμος» του Φεδερίκου Γκαρθία Λόρκα, σε σκηνοθεσία Λένας Κιτσοπούλου, που ανεβαίνει στις 23 και στις 24 Ιουλίου, δεν θα συμμετέχει τελικά ο Γιάννος Περλέγκας.

Στις παραστάσεις

που απέμειναν έως τις 31 Ιουλίου, οπότε το Φεστιβάλ Αθηνών ολοκληρώνει το πρόγραμμά του, συμπεριλαμβάνονται οι βασισμένες σε διηγήματα του Αντον Τσέχοφ «Διασκεδαστικές Ιστορίες περί θνητότητας», σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου (18 και 20 Ιουλίου) και ο «Ιδομενέας» του πολυβραβευμένου σύγχρονου Γερμανού συγγραφέα Ρόλαντ Σίμελπφενιχ - ένα ονειρικό ταξίδι στην ελληνική μυθολογία και τη συναρπαστική ιστορία του βασιλιά της Κρήτης Ιδομενέα -, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου (20,22 Ιουλίου).

Στις 30 και στις 31 Ιουλίου οι σκηνές της Πειραιώς 260 θα ρίξουν την αυλαία τους με την παράσταση το «Ατζαλένιο Γοβάκι» του Πωλ Κωντέλ, σε σκηνοθεσία Έφης Θεοδώρου και την «Πάππισα Ιωάννα», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαυρίκιου.

Keywords
Τυχαία Θέματα