Πρωτόγνωρα πράγματα! Η σύζυγος του Διοικητή της Αεροπορικής Ακαδημίας πετά με Ίκαρο!!!

Μία αεροπορική σκηνή πρωτόγνωρη – τουλάχιστον – για τα ελληνικά αεροπορικά δεδομένα, που βεβαίως δεν συμβαίνει στην Ελλάδα αλλά στις ΗΠΑ.

Ο Αντισμήναρχος Steven Moyes της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας (USAF) διοικητής της 94ης Μοίρας Πτητικής Εκπαιδεύσεως (94th Flying Training Squadron/94th FTS) της Αεροπορικής Ακαδημίας των ΗΠΑ εξηγεί στην κυρία Paula Gould τον πίνακα οργάνων του διθέσιου εκπαιδευτικού

ανεμοπτέρου TG-15A, που κάθεται στην μπροστινή θέση, ενώ πίσω της κάθεται ο εκπαιδευτής, που θα πετάξει μαζί της.

Μερικές ενδιαφέρουσες … «λεπτομέρειες».

1)Η κυρία Paula Gould είναι η σύζυγος του Διοικητή της Αεροπορικής Ακαδημίας της USAF, αντίστοιχης της δικής μας Σχολής Ικάρων, Υποπτεράρχου Mike Gould.

2)Ο εκπαιδευτής που κάθεται στο πίσω κάθισμα και θα πετούσε, μετά από λίγη ώρα, με τη σύζυγο του διοικητή της Ακαδημίας, είναι ένας ….Ίκαρος ΙΙΙ Τάξεως, ο 21 ετών Thomas Dowell.

3)Πρόκειται για «πτήση εθισμού» ενός αρχαρίου, όπως είναι η σύζυγος του διοικητή, από τον εκπαιδευτή του.

4)Φανταστείτε κάτι ανάλογο να γίνεται στην Ελλάδα!

5)Ησυχάστε. Κάτι τέτοιο δεν γίνεται στην Ελλάδα, αφού εδώ τα ανεμόπτερα της Σχολής Ικάρων δεν χρησιμοποιούνται, δεν πετά ποτέ σύζυγος κάποιου διοικητή της Σχολής και – πολύ περισσότερο – δεν έχουν ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ πτήσεως ανεμοπτέρων έναν τριτοετή Ίκαρο για να εκπαιδεύει τους πρωτοετείς του στα ανεμόπτερα!

Διαφορετικές «συνήθειες», διαφορετικές «αντιλήψεις».

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα