Προτεσταντική... υποκρισία!

του Νίκου Σίμου

Φίλος διπλωμάτης μου απέστειλε το παρακάτω κείμενο το οποίο προφανώς κάποιος άλλος συνάδελφός του ενδεχομένως να το είχε συντάξει. Αφορα τους λαθρομετανάστες και τον θόρυβο που ξεσηκώθηκε για το ναυάγιο στο Φαρμακονήσι. Πριν μου το στείλει ο φίλος πρέσβυς μου ανέφερε ένα περιστατικό που επεχείρησε να δημιουργήσει σε βάρος της Ελλάδος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα μας ο Σουηδός συνάδελφός του σε ένα συνέδριο με συναφή θέματα. Για καλή του τύχη ο φίλος πρέσβυς όλως τυχαίως είχε βρει στοιχεία για δικαστικές έρευνες που γίνονταν στη Σουηδία για απάνθρωπα πειράματα

που έκαναν Σοιυηδοί το 1935 σε ανθρώπους και που τα πειράματα αυτά ήσαν περίπου τα ίδια που έκανε ο περίφημος Μένγκελε για λογαριασμό των Ναζί! Τα στοιχεία τα ταχυδρόμησε την επομένη του συνεδρίου στους 27 πρέσβεις των κρατών-μελών της ΕΕ...

Αξίζουν λοιπόν μερικά αποσπάσματα από το κείμενο που μου έστειλε ο Έλληνας διπλωμάτης για τα κροκοδείλια δάκρυα που χύνονται για το Φαρμακονήσι.

«Λεττονοί, Εσθονοί, Φινλανδοί… Όλες οι προτεσταντικές φάρες της παγωμένης Βόρειας Ευρώπης, οι νοσταλγοί της Waffen SS, οι αποκαταστήσαντες τους «ήρωες» της Μεραρχίας Nordland της Βέρμαχτ… Αυτοί που στελεχώνουν όλα τα κλιμάκια της ΕΕ, ειδικά στα … των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και στα της μεταναστεύσεως. Σε σύναξη του FRONTEX που συμμετείχα πρόσφατα στην Πολωνία, σχεδόν όλοι οι εισηγητές ήταν “Latvian” και αντίστοιχοι γεννημένοι στις ΗΠΑ, με πατέρα Φινλανδο – Μογγόλο, μάνα Εσθονή, κάθε παιδί και πατέρας που έλεγε η συγχωρεμένη μάνα μου. Μετέωρες κουλτούρες, τυπικά δείγματα του παγκοσμιοποιημένου «κιμά» που έλεγε ο Μακαριστός Χριστόδουλος, βιογραφικά με «διπλώματα» από απίθανα πανεπιστήμια – βιτρίνες ΜΚΟ του Σόρος από την Εσθονία έως τα Σκόπια και την Πολωνία, με ειδίκευση στην «Γεωγραφία των μεταναστευτικών ροών», «σύνθεση και αφομοίωση εθνοθρησκευτικών ομάδων», «οφέλη της πολυ-πολιτισμικής συμβιώσεως» κ.α. συναφή.
Σαν τον επίτροπο ανθρωπίνων δικαιωμάτων Μούζνιεκς !

Αυτοί λοιπόν κλαίνε με μαύρο δάκρυ για τους αδικοχαμένους λαθρομετανάστες στο Φαρμακονήσι, αυτοί συντονίζουν την εκστρατεία λοιδορίας της Ελλάδος και της Ακτοφυλακής της , αυτοί ανέλαβαν να εφαρμόσουν το νεοταξικό δόγμα των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» στο Αιγαίο μας. Για να το διαλύσουν, να το διαμελίσουν, να το κάμουν Συρία, Λιβύη, να εφαρμόσουν την κακοχωνεμένη θεωρία του χάους τους, σε μια θάλασσα δυο χιλιάδων χρόνων πολιτισμού και ελληνισμού. Ανέλαβαν εργολαβία οι επίτροποι και οι κομισάριοι, από κοντά και η Πέμπτη Φάλαγγα των «αλληλέγγυων», να υβρίσουν, να καταγγείλουν, να αμαυρώσουν ότι φορά στολή, ότι παλεύει με τρείς κι’εξήντα να φυλάξει σύνορα και χωρικά ύδατα.

Keywords
Τυχαία Θέματα