Πρόταση γάμου στα 38.000 πόδια!

Το αεροπλάνο είχε αναχωρήσει από το Βαν και κατευθυνόταν προς Κωσταντινούπουλη.Όταν έφτασε σε ύψος 10.000 μέτρων, ο πιλότος πήρε το μικρόφωνο του κυβερνήτη του αεροσκάφους και ζήτησε από την αγαπημένη του η οποία επέβαινε στο αεροσκάφος να τον παντρευτεί.

Η ανακοίνωση του κυβερνήτη αρχικά έμοιαζε να είναι μια συνηθισμένη ενημέρωση προς του επιβαίνοντες αλλά πολυ γρήγορα μετατράπηκε σε ερωτική εξομολόγιση και πρόταση γάμου.

«Κυρίες, κύριοι, σας ομιλεί ο πιλότος σας» είπε ο πιλότος και συνέχισε

«Αναμένεται

να φθάσουμε στην Κωνσταντινούπολη στην προβλεπόμενη ώρα και εσείς θα γίνετε σύντομα μάρτυρες μιας αξιομνημόνευτης στιγμής, αγαπητοί επιβάτες» και συνέχισε λέγοντας «Θα ήθελα να ρωτήσω, ενώ πετάμε ανάμεσα στα σύννεφα και στον ουρανό, την Χαζέλ Τσαγίν Γκιουρλέγεν, που ταξιδεύει μαζί σας, εάν δέχεται να περάσουμε μαζί κάθε δευτερόλεπτο της ζωής μας. Θέλεις να με παντρευτείς;» είπε ο Αλί Κουζέι απευθυνόμενος στην αγαπημένη του.

Ο πιλότος Αλί Κουζέι που για την συγκεκριμένη πτήση δεν άνηκε στο πλήρωμα, έπειτα από την ανακοίνωση του, βγήκε από το πιλοτήριο και έδωσε το δαχτυλίδι στην αγαπημένη του.

Η πρόταση γάμου μαγνητοσκοπήθηκε και πολύ γρήγορα έκανε το γύρο του διαδικτύο.

Keywords
Τυχαία Θέματα