Προσκλητήριο ... για τον Χριστόδουλο Ξηρό

Άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος κατηγορούμενων για ενέργειες που προσδιορίζονται στο αντάρτικο πόλης και στις παρυφές δράσεων ένοπλης βίας, με διασυνδέσεις σε δράσεις του κοινού ποινικού, λαμβάνουν κλήσεις και περνούν την πόρτα της Αντιτρομοκρατικής, σε μια προσπάθεια των Αρχών να εντοπίσουν πιθανές επαφές και διαδρομές του φυγόδικου τρομοκράτη Χρ.Ξηρού ώστε να τον εντοπίσουν και να τον ..επιστρέψουν μόνοι τους πίσω στις Φυλακές.

Ακούσματα τα οποία είχαν στη διάθεσή τους οι Αρχές, και τα οποία δεν αξιολογήθηκαν -όπως διαπιστώθηκε- από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, περίπου στο

καλοκαίρι, και στα οποία είχαν γνώση των προπαρασκευαστικών δράσεων και προθέσεων του κατάδικου τρομοκράτη να διέλθει την πύλη των Φυλακών Κορυδαλλού προς την .. ελευθερία, επανεξετάζονται από την Αρχή!

Οι στενές επαφές τις οποίες φέρεται να είχε αναπτύξει ο Χριστόδουλος Ξηρός μέσα στις φυλακές, με δύο αδέρφια, προφυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς- Μιχάλη και Γιώργο Νικολόπουλο- οι οποίοι μάλιστα συμμετείχαν στην ομάδα των 6» οι οποίοι φέρεται να διατηρούσαν στενές επαφές με ποινικό έγκλειστο των Φυλακών. Το μεσημέρι (14/01) ο πατέρας των δύο αδερφών, όπως αναφέρουν πληροφορίες, κλήθηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, προκειμένου να καταθέσει σχετικά με την «απόδραση» του Χριστόδουλου Ξηρού.

Ενώ οι αναζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, διαρροές από αστυνομικές πηγές, ισχυρίζονται ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός, είχε αποκαλύψει την πρόθεση «μεγάλης φυγής», και σε δεύτερο μέλος της οικογένειάς του, το οποίο δεν είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στη δράση της 17 Νοέμβρη, στην 6ην κατά σειρά άδειά του από τις φυλακές, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα