Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η έλευση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω;

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα βρίσκεται μέχρι τις 4 Ιανουαρίου και θα δημιουργηθεί μια σταθερότητα και μια έντονη σοβαρότητα σε όλες τις προσωπικές σχέσεις,. Κυρίως θα δοθεί ένα κύρος σε κάποιες που είναι έτοιμες να αναπτυχθούν με βάση την ποιότητα.

Το καλό είναι ότι τα άτομα που έχουν την Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και με ποιο τρόπο θα το αποκτήσουν. Για αυτό σχεδόν σπάνια βρίσκονται σε σχέσεις που είναι χρήσιμες.

Η δράση γίνεται πάντα με σύνεση και με διάθεση για να εξασφαλιστεί

μια βάση γιατί ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της Γης. Αυτό βέβαια αφαιρεί λίγο από τον ενθουσιασμό και την ποικιλία αλλά προδιαθέτει σε διάρκεια και αντοχή. Τα μεγάλα λόγια δεν θα τα ακούσει κανένας και κυρίως δεν θα ειπωθούν ψέματα ή υπερβολές. Η λογική σκοπιμότητα του Κρόνου κατευθύνει το συναίσθημα και ρυθμίζει την ισορροπία.

Οπότε εδώ μιλάμε για μια πολύ πιστή Αφροδίτη και μάλλον θεωρείται απόλυτα μονογαμική (εκτός αν υπάρχουν συγκεκριμένες όψεις μέσα στο ατομικό ωροσκόπιο). Περισσότερο θα ευνοηθούν κατά αρχάς οι Αιγόκεροι και μετά οι Ταύροι, Καρκίνοι , Παρθένοι, Σκορπιοί, και Ιχθύες.

Διαβάστε περισσότερα στο apospasma.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα