Πως θα είναι τα ερωτικά σας αυτή την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ

Αλλάζει ροή η ερωτική ενέργεια και θα γίνετε κατά κάποιο τρόπο περισσότερο συντηρητικοί και ίσως κάπως πεσιμιστές. Χωρίς να σημαίνει ότι θα πέσετε στα πατώματα, πιθανόν να αλλάξετε στάση σε κάποια πράγματα που παλιά είσαστε περισσότερο παρορμητικοί αλλά και αυθόρμητοι. Δεν θα μείνετε βέβαια με τα χέρια σταυρωμένα. Μην αφήσετε κάτι που έχετε δημιουργήσει να χαλάσει επειδή δεν ρέει η σχέση σας όπως θα θέλατε. Μέσα από αντιξοότητες ή κάποια μορφή υπηρεσίας και προσφοράς μπορεί να δημιουργηθεί ένα δέσιμο ιδιαίτερο. Ο Αιγόκερως θα έχει την τιμητική του στην ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Διορθώνονται τα πράγματα και κυρίως για σας που έχετε μια ιδιαίτερη συντροφική άποψη. Θα δείτε να αναγνωρίζονται οι προσπάθειες σας και μαζί τα αποτελέσματα από μια στενή σχέση θα είναι καλή. Ακόμα και αν έχετε υποστεί κάποιο χωρισμό ή μια απομάκρυνση, θα δείτε τώρα ότι, αν σχετίζεστε με Καρκίνο, Παρθένο, Σκορπιό ή Αιγόκερω τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Θα μοιραστείτε κάποιες όμορφες εμπειρίες, με το πρόσωπο που είστε μαζί, αποφύγετε όμως την καταπίεση. Με τον Ζυγό θα υπάρχουν δυσκολίες στην επικοινωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναγνωρίζοντας με ρεαλισμό τις ανάγκες, τις δικές σας αλλά και της σχέσης σας, θα δείτε ότι κάτι θα γίνει αν αποφασίσετε να κινηθείτε με την ροή της πραγματικότητας. Μπορεί να μην σας αρέσει αλλά τουλάχιστον δεν θα είστε έξω από το παιχνίδι. Η γνωριμία με έναν Σκορπιό ή με ένα άτομο που έχετε κοινά οικονομικά συμφέροντα δεν θα σας αφήσει αδιάφορους. Αντίθετα, ο Παρθένος μπορεί να σας υποχρεώσει με κάποιο τρόπο να κλειστείτε στο σπίτι σας και να κάνετε από κοινού πράγματα. Να είστε όσο μπορείτε ήρεμοι για να μην δημιουργούνται εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε σε μια φάση που ξεκινάει η υποστήριξη αλλά και η πρόσθετη λάμψη μέσα στις προσωπικές σας στενές σχέσεις. Ίσως να κατορθώσετε να συγχωρήσετε ή και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, ακόμα και μέσα σε μια σχέση που θεωρείτε ότι πάει προς το τέλος της. Όμως το σύμπαν σας δίνει αν θέλετε να πάρετε ακόμα μια ευκαιρία, αλλά με την καρδιά ανοικτή. Έτσι, θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά ή να δικαιολογήσετε κάποιες συμπεριφορές που δεν σας ταιριάζουν. Αιγόκερως και Υδροχόος θα κρατήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο, ο δε Κριός με τις ανατροπές του θα ταράξει τα νερά.

ΛΕΩΝ

Χρειάζεται να κάνετε ένα μικρό απολογισμό όλης σας της προσωπικής σχέσης, για να δείτε τι έχει προσφέρει ό ένας και τι ο άλλος. Η εσωτερική αναζήτηση ίσως σας βοηθήσει να κάνετε μια ενδελεχή ενδοσκόπηση. Μερικοί περνάτε κρίση εφ όλης της ύλης και ίσως να μη θέλετε να κάνετε καμία υποχώρηση. Μια νέα γνωριμία με έναν Αιγόκερω ίσως σας βάλει να κολυμπήσετε στα νερά της οικογένειας. Αυτό θα σας δημιουργήσει υποχρεώσεις αλλά και υπεύθυνη συμπεριφορά. Ο Σκορπιός συνεχίζει να σας κάνει να αισθάνεστε ενοχές ή ακόμα και πίεση σε θέματα κοινά οικονομικά. Επειδή οι διεκδικήσεις σας μπορεί να είναι ακόμα και συναισθηματικές, πιθανόν να γίνετε πολύ επίμονοι και απόλυτοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μια καλή εποχή για σας. Και το αίμα σας να πάρετε πίσω αλλά και να συμπεριφερθείτε ανοικτά και αισιόδοξα. Οι συνθήκες κατά κάποιο τρόπο είναι με το μέρος σας, για αυτό αφιερώστε περισσότερο χρόνο ώστε να καταλάβετε τι είναι αυτό που χρειάζεστε εσείς και τι είναι αυτό που μπορείτε να δώσετε. Όσοι έχετε αφήσει πίσω σας μια σχέση, πιθανόν να επιθυμείτε επανασύνδεση αλλά μπορεί το άλλο το άτομο για κάποιους λόγους να αρνείται. Μην επιμένετε γιατί τελικά μπορεί να φανεί κάτι καλύτερο στον ορίζοντα. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτόν σας και για την οικογένεια σας και θα δείτε ότι θα ηρεμήσετε πάρα πολύ.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε κατά κάποιο τρόπο απομονωθεί, δίνοντας είτε προτεραιότητα σε κάποιες ανάγκες σας πολύ ατομικές ή ακόμα μπορεί να σας απασχολεί μια σχέση η οποία έχει κατά κάποιο τρόπο πολύ διαδρομή για να γίνει όπως την θέλετε. Η επιρροή από την οικογένεια ίσως σας επιβάλει με ένα δικό της τρόπο να συνεχίσετε με ένα άτομο, που κατά την γνώμη τους κάνει για σας – κυρίως για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Η γνωριμία με έναν Καρκίνο ή με έναν Αιγόκερω μπορεί να είναι και στημένη από το κοντινό σας περιβάλλον. Μην είστε αρνητικοί γιατί μπορεί να έρθει κάτι καλό στην ζωή σας και να το αρνείστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παραμένετε οι εραστές μια παλιάς καλής εποχής και ίσως να αρνείστε να αλλάξετε ένα είδος συμπεριφοράς που τελικά μπορεί να δείχνει την καλή σας πρόθεση αλλά η επιμονή σας να κουράζει τον άλλο. Ίσως να χρειαστείτε μια ανανέωση στο στυλ και γενικά στον τρόπο έκφρασης. Παρόλα αυτά, θα έχετε την ευκαιρία μέσα από ένα φίλο ή μια ομάδα να γνωρίσετε ένα αξιόλογο πρόσωπο που θα ταιριάξετε άνετα μαζί του. Η ποιοτική επικοινωνία και η επαφή με ένα άτομο που μπορεί να είναι μεγαλύτερο ή ακόμα και πιο ώριμο από εσάς θα είναι ένα καλό σημείο αναφοράς στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε κάπως ανήσυχοι γιατί βλέπετε ότι υπάρχει μεγάλη κινητικότητα μέσα στην σχέση σας, η οποία θα σημαδευτεί και από τη δική σας διάθεση για προσφορά ή μη. Καλύτερα να μην κρίνετε με ευκολία γιατί μερικές φορές πέφτετε σε λάθη. Επειδή θα είστε σε ένταση ίσως να χρειαστεί να ξεκουράζεστε που και που και να βρίσκεστε με το άτομο που σας ενδιαφέρει σε πιο ήσυχα μέρη όπου θα έχετε πολύ προσωπική επαφή. Ο Καρκίνος μπορεί να είναι ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε μέσα από ένα επαγγελματικό περιβάλλον και να έρθει ουρανοκατέβατα στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκινάει μια περίοδος όπου η Θεά Αφροδίτη θα σας κτυπήσει με το μαγικό της ραβδάκι και, επειδή είστε οι τυχεροί της υπόθεσης, η ενέργειά της θα μείνει κοντά σας ένα μεγάλο διάστημα. Οπότε όσοι είστε μόνοι εδώ και πολύ καιρό θα παραδοθείτε στην αγκαλιά του έρωτα. Αν πάλι δεν συμβεί όλους αυτούς τους μήνες μια νέα γνωριμία, τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε να δείτε βαθιά το προσωπικό σας πρόβλημα απέναντι στις σχέσεις. Μια φιλική παρέα ίσως σας ανακατέψει με ένα πρόσωπο και τελικά εσείς να φανείτε οι φταίχτες ή οι κακοί. Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε την θέση σας άμεσα, γιατί μπορεί να παραπλανηθεί ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται άμεσα για σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η υπηρεσία, η προσφορά καθώς επίσης και η επιμελής ενασχόληση με τα θέματα υγείας ή ακόμα και με τη διατροφή σας θα δημιουργήσει μια εικόνα πολύ καλή στο κοντινό περιβάλλον σας και κυρίως στην εργασία σας, όπου υπάρχει ένα άτομο που θα σας κρίνει από τις πράξεις σας και σας θεωρεί πολύ εξηγημένο. Ο θαυμασμός είναι απαραίτητος στην περίπτωση του έρωτα και αυτό μπορεί να το εισπράξετε έντονα. Με τον Σκορπιό θα έρθετε και πάλι κοντά αλλά υπάρχουν ακόμα έντονες διαφορές.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε αρκετά ανταγωνιστικοί με το πρόσωπο που ζείτε μαζί και συγχρόνως μπορεί να είστε θυμωμένοι από την εξάρτηση που ίσως νιώθετε για αυτό. Μερικές φορές δεν χρειάζεται να μιλάτε για να αποδείξετε το εύρος των συναισθημάτων σας. Το κάνετε πράξη και αυτό μετράει περισσότερο. Ένα άτομο που υπήρχε ένα μεγάλο διάστημα στην ζωή σας και ίσως να ήταν μεγαλύτερό σας, πιθανόν να επανέλθει και μάλιστα, αν ζει στο εξωτερικό, είναι σίγουρο ότι κάτι καλό θα γίνει μεταξύ σας. Πάντως είναι η περίοδος που βάζετε μυαλό, θέλετε δεν θέλετε.



Keywords
Αναζητήσεις
παρθενοσ εβδομάδα 06/4
Τυχαία Θέματα