Πορνοστάρ εξηγούν... γυμνές τι είναι η ισότητα στο διαδίκτυο (VIDEO)

Το αίτημα για "ισότητα" στο διαδίκτυο ανάμεσα σε όλους τους χρήστες, το οποίο είναι αρκετά δημοφιλές στις Ηνωμένες Πολιτείες, εξηγούν σε ένα ιδιαίτερο βίντεο τρεις διάσημες πορνοστάρ.

Πρόκειται για τις Alex Chance, Nadia Styles και Mercedes Carrera, οι οποίες εξηγούν τι είναι το "Net Neutrality". Οι υποστηρικτές του ισχυρίζονται ότι οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου και οι κυβερνήσεις θα πρέπει να έχουν ίση αντιμετώπιση απέναντι σε όλα τα δεδομένα στο Διαδίκτυο, να μην κάνουν διακρίσεις σχετικά με τον χρήστη, το περιεχόμενο, την τοποθεσία, την πλατφόρμα, την εφαρμογή, τον τύπο του εξοπλισμού που επισυνάπτεται, ή τη λειτουργία της επικοινωνίας.

Μάλιστα, το βίντεο περιέχει και "καυστικές" ατάκες όπως ότι "το ίντερνετ είναι σαν ένα όργιο, αλλά χωρίς net neutrality σε αυτό μπορούν να συμμετέχουν μόνο οι πλούσιοι".

Το βίντεο, που φυσικά έγινε viral αμέσως, ξεσήκωσε πολιτική θύελλα, καθώς Ρεπουμπλικανοί κατηγορούν τον Μπαράκ Ομπάμα για το εν λόγω βίντεο, αφού ο Πρόεδρος των ΗΠΑ τάσσεται υπέρ της Net Neutrality και με σχετική του δήλωση προχθές προκάλεσε πτώση στις μετοχές μεγάλων εταιριών τηλεπικοινωνιών στις ΗΠΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα