Πολιτική πρόταση στην Μελέτη από τον υποψήφιο Δήμαρχο Άρη Σπηλιωτόπουλο!

του Αρη Δρόσου, ένθετο «Secret», εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η Αράχωβα, χτισμένη στις νότιες ράχες του Παρνασσού, έχει καταφέρει, λόγω και του χιονοδρομικού κέντρου που διαθέτει, να γίνει το κοσμοπολίτικο χειμερινό θέρετρο της ελληνικής σόου μπιζ. Tηλεαστέρες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, αθλητές, αλλά και μπον βιβέρ πολιτικοί δίνουν κάθε Σαββατοκύριακο ραντεβού στις χιονοδρομικές πίστες και στα μπαράκια της γραφικής πόλης, όπου και

γίνονται μια μεγάλη παρέα. Η πιο «τρέντι» κοσμοπολίτικη συντροφιά του φετινού χειμώνα προέρχεται από σχεδόν όλους τους χώρους της κοινωνικής «ελίτ» και έχει καταφέρει να συζητιέται στους κοσμικούς κύκλους, και όχι μόνο.
Η «παρέα της Αράχωβας», όπως πλέον την ονομάζουν ακόμη και αρκετά από τα ίδια της τα «μέλη», δημιουργήθηκε κυρίως από την αγάπη των περισσότερων από αυτούς για το σκι. Τρεις εκπρόσωποί της, προερχόμενοι από εντελώς διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους, είναι οι «παλιοσειρές», ενώ οι υπόλοιποι προστέθηκαν σιγά-σιγά, διευρύνοντας τον φιλικό -και όχι φιλολογικό- «κύκλο» του Παρνασσού.
Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος και η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τη Γωγώ Μαστροκώστα ανήκουν στα μέλη της παρέας που «τιμούν» την περιοχή από τα νεανικά τους χρόνια. Κι αν οι δύο εντυπωσιακές κυρίες έχουν κατά καιρούς βρεθεί μαζί στις ίδιες «πίστες», ο γοητευτικός γκριζομάλλης πρώην υπουργός και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων γνώρισε διά ζώσης μόλις φέτος την παρουσιάστρια του Star.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ. Στη μυθική πλέον για τους χειμερινούς κοσμοπολίτες «Ακουαρέλα», ανάμεσα σε γλέντι, ποτό ή απλώς χαλαρή κουβέντα, μετά τις δύσκολες καταβάσεις του Παρνασσού, Αρης και Ελεονώρα έγιναν αχώριστοι, σε σημείο που η ξανθιά δημοσιογράφος δέχτηκε πρόταση να θέσει υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος. Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος συνοδευόταν διαρκώς από τη Νάνσυ Λεονάρδου, ενώ ακόμη συζητιέται από κατοίκους και ταξιδιώτες το ξέφρενο γλέντι που έκανε, αν και με διαφορετικές παρέες, με τον Γιώργο Βουλγαράκη, ο οποίος βρισκόταν στο ίδιο in στέκι, καπνίζοντας διαρκώς το πούρο του κι έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του και φίλους τους. Οι δύο πρώην υπουργοί κάθησαν στο μαγαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν σε πολυτελείς βίλες.
Η Ελεονώρα Μελέτη πηγαίνει στην Αράχωβα από παιδί, ενώ ήταν από τους πρώτους «εγχώριους» αστέρες που ανέβαζαν σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο τους φωτογράφους των περιοδικών στον Παρνασσό για να εξασφαλίσουν μια πόζα τους με τα πέδιλα του σκι. Φέτος, η παρουσιάστρια έχει πάει στο χιονοδρομικό κέντρο κάποιες φορές συνοδευόμενη από τον αδελφό, τη νύφη και την αγαπημένη της ανιψιά, που είναι και βαφτιστήρα της (στην οποία μάλιστα κάνει η ίδια μαθήματα σκι) και κάποιες άλλες μαζί με φιλική της παρέα, αποτελούμενη από γόνους εφοπλιστικών οικογενειών. Μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη σε όλες τις εξορμήσεις της στην Αράχωβα φιλοξενείται από τους φίλους της. Η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται να είναι ο συνδετικός κρίκος της «παρέας της Αράχωβας», καθώς, λόγω των γνωριμιών, αλλά και της κοινωνικότητάς της, έχει φέρει κοντά ανθρώπους από διαφορετικούς «κόσμους». Αν και η ίδια δεν ξενυχτά πλέον, αλλά αντίθετα σηκώνεται από τα χαράματα με προορισμό το χιονοδρομικό κέντρο, αποτελεί την «ψυχή» της παρέας, στην οποία τελευταία προστέθηκαν δύο ζευγάρια, μαζί με τα παιδάκια τους μάλιστα. Πρόκειται για τον ποινικολόγο Θέμη Σοφό με τη σύζυγό του, Σταματίνα Τσιμτσιλή, και τον βασικό «άνκορμαν» του Alpha.....

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα