"Πόλεμος" ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για την εξεταστική

"Πόλεμος" έχει ξεσπάσει σήμερα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την πρόταση της Κουμουνδούρου για εξεταστική επιτροπή.

Όλα ξεκίνησαν χθες, όταν το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση κατά της κίνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τον χαρακτηριστικό τίτλο "το Βατερλό του κ. Τσίπρα", αναφέροντας μεταξύ άλλων πως "είναι ένα κειμενο

διαφυγής που δεν μπορεί όμως να λειτουργήσει ως οδός διαφυγής για τον κ. Τσίπρα και το στενό του κύκλο!".

Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα απάντησε σήμερα με νέα ανακοίνωση, στην οποία σημειώνει: "Αυτό που έχει σημασία είναι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να έρθει γρήγορα στη Βουλή για συζήτηση. Αν το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και η ΝΔ του Σαμαρά αρνηθούν να την ψηφίσουν, το γεγονός αυτό τους καθιστά διπλά πλέον έκθετους απέναντι στην ελληνική κοινωνία. Το ΠΑΣΟΚ και ο Βενιζέλος βιώνουν πανικό και ανασφάλεια".

Ωστόσο, το ΠΑΣΟΚ σήκωσε το γάντι και με νέα λιτή ανακοίνωση με την οποία αναφέρει τα εξής:

Ο κ. Τσίπρας θεωρεί ότι έχει «μεγάλο ηθικό πλεονέκτημα» γι’ αυτό μπορεί να δημαγωγεί, να λασπολογεί και να επιτίθεται με χυδαίο τρόπο. Θα έπρεπε να έχει όμως υπ’ όψιν του ότι το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα δεν αυτοαπονέμεται αλλά κερδίζεται καθημερινά. Και όταν παίζει εν ψυχρώ με τα οργανωμένα συμφέροντα, εύκολα χάνεται. Και δεν υπάρχει φάρμακο για να το αντιμετωπίσει. Για τα υπόλοιπα «ραντεβού στην Βουλή».

Keywords
Τυχαία Θέματα