Ποια είναι η ακριβότερη Rolls Royce;

Μία ειδική έκδοση σε ένα μόνο αντίτυπο παρουσιάστηκε στο Dubai Motor Show στις αρχές Νοεμβρίου, φτιαγμένη ειδικά για την εκδήλωση αυτή. Πρόκειται για μια ειδική έκδοση της Celestial Phantom, η οποία παρουσιάστηκε στο φετινό Frankfurt Auto Show (εδώ και λίγο παρασκήνιο). H Celestial Phantom ξεχωρίζει για τις 1.000 φωτεινές οπτικές ίνες οι οποίες απεικονίζουν τον νυχτερινό ουρανό της 1ης Ιανουαρίου 2003 προς τιμή της γενέθλιας ημέρας

της Phantom. Για να γίνει πιο εντυπωσιακή και πολυτελής, η ειδική έκδοση έχει 446 διαμάντια επιστρωμένα στο εσωτερικό της.

Τα διαμάντια είναι τοποθετημένα με το χέρι στις εσωτερικές επενδύσεις των θυρών, στην κεντρική κονσόλα και στο διαχωριστικό στο χώρο των πίσω επιβατών. Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το πόσες θα παραχθούν ούτε για την τιμή τους. Η Μέση Ανατολή είναι παγκοσμίως η μεγαλύτερη αγορά ειδικών εκδόσεων της Rolls Royce. Στην ίδια έκθεση παρουσιάστηκαν η Phantom Coupe Chicane edition και η Alpine Trial Centenary Collection Ghost.

Δείτε φωτογραφίες και λεπτομέρειες στο caroto.gr

(http://www.caroto.gr/2013/11/30/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%B2%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-rolls-royce/)

Keywords
Τυχαία Θέματα