Ποδηλάτης χτυπά 3χρονο κοριτσάκι και εξαφανίζεται (VIDEO)

Μελανιές και κοψίματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια του υπέστη ένα τρίχρονο κοριτσάκι, το οποίο παρέσυρε ποδηλάτης έξω από το σπίτι του, στο Μπλάκπουλ (Blackpool), στην Βρετανία.

Η μικρή Λούση φαίνεται που τρέχει βγαίνοντας από το σπίτι της, όταν μπροστά από την πόρτα του περνά τρέχοντας ένα ποδήλατο που την χτυπάει, την σέρνει και την παρατάει στο πεζοδρόμιο.

Η μητέρα του παιδιού έγινε μάρτυρας του περιστατικού, καθώς εκείνη τη στιγμή φόρτωνε το αυτοκίνητό της, το οποίο παράτησε για να τρέξει πίσω από τον ποδηλάτη, ουρλιάζοντας. Ο πατέρας της μικρής

πετάχτηκε, προσπαθώντας να σταματήσει το ποδήλατο και βούτηξε το παιδί.

Το υπόλοιπο περιστατικό δεν έχει καταγραφεί από την κάμερα, ωστόσο σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο ποδηλάτης επιτάχυνε μετά τη σύγκρουση.

Η 26χρονη μητέρα περιέγραψε τη φρίκη που έζησε:

«Τη μια στιγμή ήταν πίσω μου και την άλλη στην άλλη άκρη του πεζοδρομίου. Νόμιζα ότι ήταν νεκρή, έτσι όπως την είδα γεμάτη αίματα» , συμπληρώνοντας ότι το παιδί είχε πάθει υστερία.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης, που εικάζεται ότι είναι περίπου 20 ετών, έχει επικοινωνήσει με την αστυνομία και θα πάει για κατάθεση.

«Η Λούση είναι τυχερή που γλίτωσε με μελανιές και τραύματα, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα