Πλήρης επιβεβαίωση του parapolitika.gr: Έγινε πατέρας ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έγινε πριν από λίγες μέρες πατέρας. Απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Γιώργο Φωτίου Σεργουλόπουλο τον νεότερο και πλέει στο πιο όμορφο, γαληνεμένο πέλαγος…. αυτό της ευτυχίας!!!

Από τις 18 Οκτωβρίου τo parapolitika.gr είχε αποκαλύψει το ευχάριστο γεγονός στη ζωή του παρουσιαστή, ωστόσο η πρόωρη γέννηση του μικρού έκανε

την δημοσιοποίηση του γεγονότος να καθυστερήσει. «Από ώρα σε ώρα γίνεται πατέρας γνωστός παρουσιαστής με την βοήθεια παρένθετης μητέρας» είχαμε αποκαλύψει πριν από έναν μήνα και σήμερα ο παρουσιαστής, πιο χαρούμενος από ποτέ, δεν μπορεί να κρύψει πια την ευτυχία του.

Όπως αποκαλύπτεται σήμερα ο Φώτης Σεργουλόπουλος πήγε συγκινημένος και χαρούμενος στο γραφείο του και μοιράστηκε το τρυφερό του μυστικό δείχνοντας συγκινημένος σε όλους τους συνεργάτες του την φωτογραφία του μικρού.

Σύμφωνα με το t-life ο ερχομός του Γιώργου είχε μείνει μυστικός. Ο Φώτης κρατούσε τη λαχτάρα, τη χαρά και την αγωνία του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι να βεβαιωθεί ότι ο γιος του θα έρθει καλά και υγιής στον κόσμο. Άλλωστε πάντα χειρίζεται τις προσωπικές του στιγμές με διακριτικότητα.

Το μωράκι γεννήθηκε λίγο πρόωρα. Ζύγιζε 2.600, αλλά είναι υγιέστατο και βρίσκεται ήδη στο ζεστό σπίτι του μπαμπά του.

Ο Φώτης δεν έκρυψε ποτέ τη μεγάλη, εδώ και χρόνια επιθυμία του να γίνει πατέρας. ‘Ήθελε πολύ να διοχετεύσει την αγάπη του σε ένα παιδί, να του προσφέρει τον ουρανό με τ΄άστρα. Είναι άλλωστε από τους πιο αληθινούς, ειλικρινείς και τρυφερούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει ένας πολύ καλός μπαμπάς για το Γιώργο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα