Πέτρος Τατσόπουλος: "Κάτσε ρε φίλε Γιάννη, είσαι φάουλ!"

Ο Πέτρος Τατσόπουλος, συνήθως, όταν έχει να πει κάτι, το λέει ευθέως.

Σήμερα λοιπόν, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα στα όσα είπε χθες ο Γιάννης Δραγασάκης στη Βουλή!

"Όταν κάνεις μια τόσο σοβαρή καταγγελία όπως ο Δραγασάκης και την κάνεις μάλιστα in cold blood,

δώσε μου μια φλουταρισμένη φωτογραφία. Κι όταν του είπε ο Σταμάτης από την πλευρά της Ν.Δ. για ονοματεπώνυμα, γύρισε και είπε αυτός: «Πάρτε το απόφαση, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα μάθετε τα ονόματα». Κάτσε, ρε φίλε… Όχι!" είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: "...Το δικαιολογεί η αλαζονεία τους, δηλαδή σου λέει ότι πάνε με αυτόματο πιλότο και θα γίνουν κυβέρνηση, επειδή όλες οι δημοσκοπήσεις τους δείχνουν μπροστά με μεγάλη ψαλίδα, οπότε λένε ό,τι θέλουν και είναι υπεράνω κριτικής. Αυτό ήταν φάουλ. Και το δεύτερο φάουλ ήταν ότι είπε πως θα διαλέξει εκείνος το χρόνο που θα φέρει τα στοιχεία. Αν διαλέξεις εσύ, Γιάννη μου, το χρόνο που θα δώσεις τα ονόματα, διάλεξε και το χρόνο που θα κάνεις την καταγγελία. Όχι κάνω την καταγγελία και σας φέρνω μετά από έξι μήνες τα στοιχεία…".

Και ο ανεξάρτητος βουλευτής, πρώην συριζαίος, κατέληξε με μια φράση όλο νόημα: "Κι αν μπούμε στη λογική ότι πίσω από κάθε τροπολογία κρύβονται συγκεκριμένα συμφέροντα, ας μας πει και ο ΣΥΡΙΖΑ ποια συμφέροντα υπήρχαν πίσω από τις τροπολογίες που και εκείνος ψήφισε".

Keywords
Τυχαία Θέματα