ΠΑΣΟΚ, ένα story θεαματικό!

Αναμενόμενες οι εξελίξεις που σημειώνονται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ ,δεν καταπλήσσουν κανέναν. Αλλά ,σίγουρα είναι εντυπωσιακό αυτό το «disaster story”,που ξεκίνησε να συγγράφει ο ακατάβλητος «λεφτά υπάρχουν» πολιτικός και αποτελειώνει θέλοντας και μη ο «εγώ και μόνον εγώ» , κ. Βαγγέλης Βενιζέλος.

Συναρπαστική η ιστορία της πασοκικής συμφοράς : Ετος 2009 ,όλοι στις

«κάλτσες» ,νίκη του γυμνασμένου «Παιδιού» ,σοσιαλισμός και λεφτά να δούν τα μάτια μας, ατσαλένιο Μνημόνιο το 2010, «κοπάνα» του έντρομου πρωθυπουργού από την εξουσία ,κραυγή Παγκάλου «μαζί τα φάγαμε»,οικονομική χειροτέρευση , «κοπάνα» και των οπαδών ,κάκιστο εκλογικό αποτέλεσμα το 2012 με Βαγγέλη τιμονιέρη , κυβερνητικός «συνεταιρισμός» με τη ΝΔ του Αντ .Σαμαρά, υπογραφή μέτρων επί μέτρων , ο εύπορος Ακης στα σίδερα , σημιτικός Στουρνάρας χαλύβδινος με αντιπρόεδρο Βαγγέλη «αφρίζοντα», χάλια τα πράγματα με την οικονομία πάντοτε στα γόνατα και την κοινωνία «στα κάγκελα»,δημοσκοπήσεις μαύρες κι’ άραχνες για το γηραιό «Κίνημα λαού»,μπλέξιμο του αρχηγού στα γρανάζια μίας «σινιέ» αθηναϊκής «κεντροαριστεράς» υπό κατασκευή ,θυμός μεγάλος στο κόμμα.

Τι καλό να βρει το σακατεμένο «σοσιαλιστικό» ΠΑΣΟΚ μέσα σ’ αυτή τη θύελλα ,που το ίδιο ξεσήκωσε; «Τρελλαμένοι» οι παλιοί φίλοι και οπαδοί του, ρίχνουν κατάρες στον τέως και στον νυν αρχηγό .Και μέσα στο κόμμα τα στελέχη που βλέπουν με σπασμένα νεύρα το κακό να οδηγεί σε πολιτικό θάνατο το «όλον» κόμμα ,προσπαθούν να πείσουν τον υπερηφάνως φέροντα το σταυρό της εθνικής σωτηρίας Ε. Βενιζέλο ,ότι…κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους! Ηρθε κι’ αυτή η θλιβερή συμπαράταξη του «Σημιταριού» με την Κίνηση των 58,με τον Βαγγέλη χαμογελαστό δίπλα στον μορφάζοντα από χαρά Κ. Σημίτη ,και το «όλον» ΠΑΣΟΚ ανατρίχιασε! Θεέ μου ,τι «κεντροαριστερά» κι΄ αυτή ! αναφώνησε το πληγωμένο τάγμα ,εκεί στην οδό Χαριλάου Τρικούπη ,που υποχρεώνεται και να παρακολουθεί με δάκρυα στα μάτια τον ΓΑΠ να διδάσκει ,ανελέητος,Πολιτική και Οικονομία στα επιστημονικά κέντρα της Δύσης . Φοβερά πράγματα !

Μπορεί να υπερβάλει ο κ. Σαμαράς και πολλούς να εκνευρίζει πολύ με το “success story” του ,αλλά το “disaster story” του ΠΑΣΟΚ της συμφοράς είναι πολύ πιο θεαματικό. Και ακόμη το έργο δεν τελείωσε…

Keywords
Τυχαία Θέματα