Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για την απόδραση της Βίκυς Σταμάτη

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη για τις συνθήκες απόδρασης -νωρίς σήμερα το πρωί- της Βίκυς Σταμάτη.
Η κ. Κουτζαμάνη ζητά να αναλάβει Εισαγγελέας Εφετών την έρευνα για την εξακρίβωση των συνθηκών απόδρασης της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου και τη διακρίβωση της τέλεσης αξιόποινων πράξεων εκ μέρους των υπευθύνων για τη φύλαξη της ή και

όποιων άλλων τυχόν εμπλεκομένων προσώπων.

Επίσης η εισαγγελέας ζητά να εξεταστούν μάρτυρες, να ληφθούν ανωμοτί καταθέσεις και να ενημερωθεί για το αποτέλεσμα της έρευνας με αιτιολογημένο πόρισμα.

Νωρίτερα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου «Δρομοκαΐτειο» μαζί με τον Εισαγγελέα Εφετών Γρηγόρη Πεπόνη, προκειμένου να διαπιστώσουν τον τρόπο που κατάφερε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου να διαφύγει.

Εν τω μεταξύ ελεύθεροι αφέθηκαν οι τέσσερις σωφρονιστικοί που συνελήφθησαν ως υπεύθυνοι για την επιτήρηση της κρατούμενης νοσηλευομένης.

Την ίδια ώρα ο σύζυγός της Άκης Τσοχατζόπουλος απευθύνει έκκληση να γυρίσει πίσω και να σκεφτεί πρωτίστως το παιδί τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα