Παπαμιμίκος:" Προβοκάτσια το Νέα Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ"

"Προβοκατόρικες τακτικές ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ" κατήγγειλε σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο Ανδρεάς Παπαμιμίκος γραμματέας της Ν.Δ.

Μεταξύ άλλων ο Α. Παπαμιμίκος αναφερόμενος στον κ. Βίτσα που βρίσκονταν στο ίδιο πάνελ σχετικά με τον όρο "Νέα Ελλάδα": «Εδώ μιλάμε για καθαρά προβοκατόρικες πολιτικές του παρελθόντος που θυμίζουν τακτικές του παλιού ΠΑΣΟΚ το οποίο ανήκει σε εσάς.

Είναι αδιανόητο ένα χρόνο πριν

όταν τον όρο Νέα Ελλάδα τον έχει χρησιμοποιήσει ο Α. Σαμαράς στο συνέδριο είναι αδιανόητο ένα χρόνο μετά καθαρά προβοκατόρικα μόνο και μόνο για να δημιουργήστε προβλήματα να πολιτεύεστε έτσι.

Για εμάς νέα Ελλάδα είναι το όραμα μας για μία Ελλάδα των μεταρρυθμίσεων των ανατροπών που θα έχει αφήσει πίσω τις παθογένειας και εσείς το μόνο που θέλετε είναι να πολώσετε εντελώς προβοκατόρικα».

Τέλος, αναφερόμενος στα επόμενα βήματα της Κυβέρνησης τόνισε:

«Όπως έχει αναφέρει και ο Πρωθυπουργός στόχος από εδώ και πέρα είναι να ασχοληθούμε με την καθημερινότητα ώστε να δει ο κάθε Έλληνας πολίτης ώστε πραγματικά να δει ο καθένας από εμάς αλλαγή στην τσέπη του.

Εκεί θα επικεντρωθούμε και επικεντρωνόμαστε κυρίως σε 2 πυλώνες, ο ένας είναι η οικονομία και ο 2ος η συνταγματική αναθεώρηση και η αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα