Παπαμιμίκος- Καλογερόπουλος: Το δίδυμο που έφερε την νίκη

Δικαίωση και για τον νεαρό γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο, ήταν η χτεσινή μεγάλη νίκη του Γιώργου Πατούλη στην ΚΕΔΕ. Ο Παπαμιμίκος αρκετό καιρό πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, πήγε να εφαρμόσει ένα νέο μοντέλο στην τοπική αυτοδιοίκηση , όσον αφορά την νοοτροπία του κόμματος και του "ελέγχου" των συγκεκριμένων εκλογών, στηρίζοντας μία πιο χαλαρή

στάση , διατηρώντας διακριτική στάση στα χρίσματα. Τότε είχε δεχτεί έντονη κριτική , ενώ το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών σε μεγάλους δήμους φαινόταν να μην δικαιώνει την Νέα Δημοκρατία. Το χτεσινό αποτέλεσμα δικαίωσε την στάση του Παπαμιμίκου. Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλο αυτό το διάστημα η ΝΔ "πάντρεψε" τις νέες ιδέες του γραμματέα με την μεγάλη εμπειρία του Δημήτρη Καλογερόπουλου και το αποτέλεσμα είναι με θετικό πρόσημο.

Αμέσως μετά την χτεσινή νίκη ο Παπαμιμίκος έγραψε στο facebook:

"Συγχαίρω το Κίνημα Ανατροπής για την Αυτοδιοίκηση και τον επικεφαλής του κ. Γιώργο Πατούλη για την ευρεία νίκη που πέτυχαν στις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Η λογική της ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης Αυτοδιοίκησης επικράτησε. Νέα πρόσωπα με σχέδιο και όραμα, που προτάσσουν τα ζητήματα των τοπικών κοινωνιών αναλαμβάνουν την ευθύνη για την επόμενη ημέρα στην Αυτοδιοίκηση. Το στοίχημα κερδίζεται. Είμαι βέβαιος ότι η νέα διοίκηση της ΚΕΔΕ θα ανταποκριθεί επάξια στις απαιτήσεις της νέας περιόδου"

Keywords
Τυχαία Θέματα