Παναγιωτόπουλος: "Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ρεύμα στην κοινωνία"

«Η εικόνα που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις και δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ μπροστά είναι απολύτως αναστρέψιμη. Δεν με φοβίζουν οι διαφορές που εμφανίζονται στα ποσοστά με τη ΝΔ… γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ρεύμα στην κοινωνία… Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν αν προχωρήσουμε πολύ γρήγορα στην εφαρμογή των μέτρων που έχει ήδη ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός, με υψίστη προτεραιότητα στις φοροελαφρύνσεις. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη.Το

αν θα εκλεγεί ή όχι Πρόεδρος Δημοκρατίας από αυτή τη Βουλή και συνακόλουθα το αν θα έχουμε εκλογές τον Μάρτιο θα κριθεί από το γενικότερο πολιτικό κλίμα. Αυτό το κλίμα μπορούμε και πρέπει να το αλλάξουμε…»

Αυτό υπογράμμισε, μεταξύ των άλλων, ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Ν.Δ. και π.Υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος , μιλώντας σήμερα στην πρωινή ζώνη του MEGA (δημοσιογράφοι Δ.Καμπουράκης, Γ.Οικονομέας).

Σε άλλα σημεία των δηλώσεων του ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε και τα εξής:

«Η κυβέρνηση έχει 4 μήνες στην διάθεση της για να ξεκινήσει και να οργανώσει μια πολιτική αντεπίθεση.
Αυτή η πολιτική αντεπίθεση πρέπει να περιλαμβάνει συγκεκριμένα μέτρα. Με κυρίαρχα τα μέτρα που θα πείσουν τον κόσμο ότι θα προχωρήσουμε σε αποκλιμάκωση της φορολογίας. Με μέτρα που θα δείξουν επιτέλους τα πρώτα αποτελέσματα στην καθημερινότητα του Έλληνα και της Ελληνίδας της υπαρκτής και πραγματικής βελτίωσης των δημοσιονομικών μεγεθών που υπάρχει και δεν μπορεί κανείς καλόπιστος να την αρνηθεί.

Αν αφήσουμε να παρέλθει αυτό το χρονικό διάστημα και δεν πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις και τα κατάλληλα μέτρα για να αλλάξει το κλίμα, τότε και εκλογές θα έχουμε και θα χαθούν οι εκλογές και θα οδηγήσουμε την χώρα και τον λαό μας σε μια πολιτική περιπέτεια, που θα είναι η εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ…»

«…Θεωρώ ότι οι φορολογικές πολιτικές που ακολουθήσαμε – και μιλάω σε πρώτο πληθυντικό γιατί τις έχω ψηφίσει και εγώ και δεν βγάζω τον εαυτό μου απ’ έξω – ασφαλώς κάτω από τις έκτακτες ανάγκες που διαμορφώθηκαν από το μνημόνιο, έχουν οδηγήσει σήμερα σε μια υπερβολική, δραματική, ασφυκτική φορολόγηση του μικρομεσαίου νοικοκυριού.Άρα, από ώρα σε ώρα, όχι από μέρα σε μέρα, πρέπει στο πλαίσιο των πολύ ισχνών δυνατοτήτων που έχουμε – αλλά υπάρχουν – να βελτιώσουμε αυτή την κατάσταση.

Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στην Θεσσαλονίκη πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα και να προχωρήσουμε – όσο είναι δυνατό - ακόμη περισσότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα