Όταν ο Κρούγκμαν θα παρουσίαζε το βιβλίο του Παυλόπουλου

Μπορεί ο Προκόπης Παυλόπουλος από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντα του ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας να κινείται πιο … διακριτικά, σύμφωνα με τις επιταγές του πρωτοκόλλου, όμως η παρακαταθήκη του ως πανεπιστημιακό δάσκαλο εγνωσμένης αξίας τον ακολουθεί πάντα. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε η σημερινή συνάντηση με τον νομπελίστα καθηγητή Πολ Κρούγκμαν.

Ο Κρούγκμαν ήταν να έλθει στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2014 για την παρουσίαση του βιβλίου του βουλευτή τότε της ΝΔ Προκόπη Παυλόπουλου

: «Το Δημόσιο Δίκαιο στον αστερισμό της οικονομικής κρίσης». Βιβλίο - τομή που «θρυμμάτιζε» επιστημονικώς το Μνημόνιο και έτυχε μεγάλης απήχησης στους πανεπιστημιακούς και πολιτικούς κύκλους αλλά δεν «προχώρησε» παραέξω.

Προφανώς για τους γνωστούς - άγνωστους λόγους για τους οποίους ματαιώθηκε και η εκδήλωση. Ενάμιση χρόνο μετά ο Παυλόπουλος επιβεβαιώνεται στο ακέραιο για τα δεινά και τα κενά του Μνημονίου και ο Κρούγκμαν με τη σημερινή επίσκεψη του στο Προεδρικό Μέγαρο σηματοδότησε ,εκτός των άλλων, τη συναντίληψη που έχει σε αυτό το ζήτημα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΔΓ

Keywords
Τυχαία Θέματα