Όταν γιορτάζει η Ζωή (ΦΩΤΟ)

Μια μικρή γιορτή στήθηκε στο γραφείο της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, καθώς σήμερα είχε την ονομαστική της εορτή. Δεν υπήρχε άλλωστε χρόνος για να γιορτάσει την σημερινή ημέρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αφού μέχρι και αυτή την ώρα βρίσκεται στη Βουλή για την ονομαστική ψηφοφορία

για το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Από το πρωί όμως η ατμόσφαιρα ήταν διαφορετική στο γραφείο της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία δέχτηκε πολλές τηλεφωνικές ευχές για την γιορτή της, αλλά και την επίσκεψη βουλευτών, όλων των κομμάτων και υπαλλήλων της Βουλής, που έσπευσαν να της ευχηθούν.

Λουλούδια και γλυκά κατέκλυσαν από νωρίς το γραφείο της Προέδρου, ενώ έξω από την πόρτα της, έκαναν ουρά, όσοι ήθελαν να την δουν από κοντά και δώσουν τις ευχές τους. Μάλιστα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, όχι μόνο υποδέχονταν χαρούμενη και χαμογελαστή τους βουλευτές, στελέχη κομμάτων και υπαλλήλους, αλλά είχε και ολιγόλεπτο διάλογο με τον καθένα ξεχωριστά.

Ένα από τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα, ωστόσο, ήταν όταν ένα μικρό παιδάκι την επισκέφθηκε και της πρόσφερε εκ μέρους όλων των παιδιών των συνεργατών της και των βουλευτών, μια ευχετήρια κάρτα. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δέχτηκε το δωράκι του μικρού αγοριού με συγκίνησε και μάλιστα το πήρε και στην αγκαλιά της για να φωτογραφηθεί μαζί του.

Keywords
Τυχαία Θέματα