Ενστάσεις Μελά στους ΑΝΕΛ για την υποψηφιότητα Καραμανλή στην Προεδρία

Οριστικό είναι πλέον το "Όχι" των ΑΝΕΛ για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας μετά την ομόφωνη απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος ανεξάρτητα μάλιστα από το πρόσωπο που θα υποδειχθεί ως υποψήφιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο Πάνος Καμμένος έλαβε το λόγο και ζήτησε να επικαιροποιηθεί η απόφαση που ελήφθη πριν από καιρό, σχετικά με την

στάση του κόμματος απέναντι στην προεδρική εκλογή, σύμφωνα με την οποία οι ΑΝΕΛ επιθυμούν εκλογές και προς τούτο δεν θα στηρίξουν κανέναν υποψήφιο.

Ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ρώτησε όλους τους βουλευτές εάν συμφωνούν με την επικαιροποίηση αυτής της απόφασης και ο βουλευτής Παναγιώτης Μελάς εξέφρασε επιφυλάξεις, λέγοντας ότι εάν υποψήφιος «είναι ο Κώστας Καραμανλής» ο ίδιος θα πρέπει να το σκεφτεί. Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι τέτοιο θέμα δεν τίθεται, με βάση τις δικές του πληροφορίες και κάλεσε τον κ.Μελά να πάρει θέση, για το αν «η κυβέρνηση αυτή πρέπει να πέσει ή όχι». Ο κ. Μελάς, φέρεται να τόνισε ότι πρέπει «να φύγει αυτή η κυβέρνηση» και πως ο ίδιος «θα πράξει αυτό που επιτάσσει το καλό της χώρας», συμφωνώντας στο τέλος για την λήψη ομόφωνης απόφασης.

Διαβάστε επίσης:

Στο βάθος Καραμανλής για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Keywords
Τυχαία Θέματα