Οργώνει το Νομό Ρεθύμνου ο Γιάννης Κεφαλογιάννης

Με τις μέρες της προεκλογικής εκστρατείας να τελειώνουν, ο υποψήφιος βουλευτής Ρεθύμνου με την Νέα Δημοκρατία, Γιάννης Α. Κεφαλογιάννης συνεχίζει να βρίσκεται σε κάθε άκρη του Νομού και να έχει επαφές με τους πολίτες σε κάθε χωριό.

Αυτή την φορά σειρά είχαν τα χωριά Πασαλίτες, Μελισσουργάκι, Καλαμάς, Καλανδαρέ, Ορθές, Μαργαρίτες, Κυνηγιανά, Άνω Τριπόδο, Πλευριανά, Λαγκά, Σκορδίλο, Αλεξάνδρου Χάνι, Αλφά και Αγγελιανά, όπου και συνομίλησε με τους κατοίκους των περιοχών για τα

προβλήματα που τους απασχολούν.

Συνεχίζοντας την πορεία του ο «γαλάζιος» υποψήφιος επισκέφθηκε και τα χωριά από το Πέραμα, μέχρι και στον Πρίνο. Ο υποψήφιος βουλευτής Ρεθύμνου κατά την συνάντηση του με τους πολίτες σημείωσε πως οι υποσχέσεις μπορεί να είναι εύκολες, αλλά ανήκουν στο παρελθόν καθώς ο κόσμος δεν πείθεται πλέον από αυτά.

Ο κ. Κεφαλογιάννης συνέχισε την προεκλογική του περιοδεία στους οικισμούς της περιφέρειας, καταγράφοντας τα προβλήματα και τις ελλείψεις που τους απασχολούν, ενώ αντάλλαξε και απόψεις μαζί τους σχετικά με τα τοπικά θέματα και το ζήτημα των αγροτικών και κτηνοτροφικών υποδομών.

kalpes15.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα