Όμορφοι πανούσιοι καιροί

Ω, τον δυστυχισμένο υπουργό, κ.Πανούση! Δεν τον αφήνουν να κάνει τη δουλειά του κάτι κακοί άνθρωποι στο ΣΥΡΙΖΑ! Το ντροπή, Θεέ ,μου! Τον αναγκάζουν να μεταβάλλεται σε σχολιαστή της πολιτικής, σε αρθρογράφο και σε παραπονιάρη της Αριστεράς. Γιατί δεν παραιτείται; λένε κάποιοι αφελείς. Βρέ παιδάρια, ποιος παραιτείται στους καιρούς μας; Μόνο κάτι πυροβολημένοι που νομίζουν ότι βρίσκονται ς στη Δανία του Νότου παραιτούνται. Δηλαδή κανείς.

Ο κ.Πανούσης ασκεί γενναία κριτική στην Αριστερά της κυβέρνησης στην οποία ο ίδιος ευθαρσώς μετέχει, διότι τέτοιος τολμηρός άνδρας είναι. Παρντόν; Λέτε,

ότι αυτά είναι ασυνάρτητα πράγματα ;Οτι ένας υπουργός άμα δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του, και παραμένει στο πόστο του, τζάμπα πληρώνεται από τους πολίτες; Μα, τι ακρότητες είναι αυτές, κύριοι; Μπας και είστε φανατίλες της επανάστασης; Να παραιτηθεί ο κ.υπουργός ! Ακουσον, άκουσον! Ε, λοιπόν, όχι! Να μείνει εκεί που είναι. Αδρανής και περήφανος,να ατενίζει τις ανόητες «συνιστώσες» του κόμματος του. Αλύγιστος να πορεύεται στη λεωφόρο των μεγάλων πολιτικών. Να χαιρόμαστε και εμείς, που τόσα τραβάμε, έτσι κι’ αλλιώς. Μερσί μεσιέ λε μινίστρ,λοιπόν, και ωρεβουάρ. Και προς Θεού, μη πτοείσθε.

Keywords
Τυχαία Θέματα