Όλο το ΠΑΣΟΚ "αδειάζει" τον Καμμένο

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ μετά τη χθεσινή δήλωση - συμφωνία με την άποψη που εξέφρασε πρώτος ο Απόστολος Τζιτζικώστας, του Πάνου Καμμένου ότι το ΠΑΣΟΚ είναι όντως "εγκληματική οργάνωση".

Μετά την επίσημη ανακοίνωση από τη Χαριλάου Τρικούπη, ένας ένας οι βουλευτές του κόμματος καταδικάζουν τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου.

Χαρακτηριστικά

είναι τα λόγια του Γιώργου Ντόλιου, ο οποίος μιλά για σκοπιμότητες από την πλευρά του αρχηγού των ΑΝΕΛ.

"Ο κ. Καμμένος πήγε σκοπίμως για να πει αυτά τα πράγματα, τα είχε προαποφασίσει και περιμένει κάποια αποτελέσματα. Δεν μπορεί να ενοχοποιείται μία παράταξη εκατομμυρίων – όλη η Ελλάδα ήταν ΠΑΣΟΚ κάποιες εποχές- γιατί βρέθηκαν δύο, τρεις συμμορίες. Είναι ντροπή, εθνικό έγκλημα να ενοχοποιούν μία παράταξη εκατομμυρίων, γιατί η συμμορία του Άκη έκανε αυτά που έκανε. Δεν μπορεί έτσι αβασάνιστα να τα ρίχνουμε όλα στο ΠΑΣΟΚ".

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Πάνο Καμμένο προσωπικά, όσον αφορά στην εμπλοκή του στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου: "Μην ξεχνάτε ότι η εξεταστική επιτροπή για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, που τον απάλλαξε, έγινε το 2005, τότε που πλειοψηφία στη χώρα και στην επιτροπή ήταν η Νέα Δημοκρατία και βουλευτής ήταν ο Πάνος Καμμένος. Θα πρέπει να δει όταν μιλάει για εγκληματική οργάνωση, μήπως θα πρέπει να κοιτάξει τον καθρέφτη".

Keywords
Τυχαία Θέματα