Οκτώ ώρες η απολογία του Δημήτρη Κουκούτση της Χρυσής Αυγής

Ολοκληρώθηκε έπειτα από οκτώ ώρες η απολογία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση, ο οποίος κατηγορείται για ένταξη και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται διάσκεψη μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελεα προκειμένου να αποφασίσουν

για την ποινική του μεταχείριση.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν ξεκινήσει η απολογία του χρυσαυγίτη βουλευτή ενώπιον των εφετών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου, ο συνήγορός του έθεσε θέμα ακυρότητας της κλήσης σε απολογία που εστάλη στον εντολέα του, ενώ υποστήριξε πως «υπήρξαν παρεμβάσεις τρίτων στην υπόθεση».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, «προσήλθαμε να πάρουμε προθεσμία, ζητήσαμε να υποβάλουμε αίτηση ακυρότητας της κλήσης προς απολογία καθώς ήταν αντίγραφο εγγράφου που δεν έφερε υπογραφή και σφραγίδα. Μας ζητήθηκε να περιμένουμε και τότε άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα της ανακρίτριας που μιλούσε με αγνώστους σε εμάς. Μετά μας ειπώθηκε πως καλύτερα είναι να μην την υποβάλουμε».

Η ένσταση του βουλευτή, που τελικώς υποβλήθηκε, κρίθηκε απορριπτέα από το Συμβούλιο Εφετών, το οποίο έκρινε ότι η κλήση ήταν νόμιμη και πως είναι επίσημο έγγραφο που εστάλη με φαξ.

Keywords
Τυχαία Θέματα