Οι σκέψεις των διοικούντων του Star για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Secret" ακόμη ένα καλοκαίρι έντονων ζυμώσεων και εργασιών είναι αυτό στο STAR, μια και στο κανάλι της Κηφισιάς ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η στροφή του σταθμού στην ενημέρωση κρίνεται καθ’ όλα επιτυχημένη και, στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση σκοπεύει να ενισχύσει το ενημερωτικό κομμάτι (και τα σχετικά ποσοστά τηλεθέασης) γύρω από το οποίο θα περιστρέφονται

οι όποιες παραλλαγές στις υπόλοιπες ζώνες. Ήδη, το κανάλι προχωρά σε σειρά προσλήψεων στον ενημερωτικό τομέα, στοχεύοντας κυρίως σε δημοσιογράφους που μπορούν να αξιοποιηθούν τόσο στο ρεπορτάζ όσο και -εκ περιτροπής- σε πάνελ αντίστοιχων εκπομπών (π.χ. της Πόπης Τσαπανίδου).

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Στο μεταξύ, στα σχέδια του καναλιού υπάρχει το λανσάρισμα μιας σειράς ελληνοκυπριακής παραγωγής (στα πρότυπα του «Μπρούσκο»), που θα δίνει lead-in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, βοηθώντας στην αύξηση της τηλεθέασής του. Εκτός από το συγκεκριμένο concept, μελετάται και η ένταξη στο πρόγραμμα του καναλιού μιας εβδομαδιαίας ελληνικής σειράς, που σηματοδοτεί την επιθυμία για μια -έστω και περιορισμένη- επιστροφή του καναλιού στην ελληνική μυθοπλασία ύστερα από πολλά χρόνια. Φυσικά, ερευνάται εξονυχιστικά και η ούτως ή άλλως περισσότερο προσβάσιμη τουρκική αγορά, για οτιδήποτε ενδιαφέρον προκύψει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ. Την ίδια ώρα, οι διοικούντες τον σταθμό φέρονται να έχουν αποφασίσει ήδη τη μετακίνηση της Τατιάνας Στεφανίδου στη μεσημεριανή ζώνη (σ.σ.: στη θέση της Ελεονώρας Μελέτη, το «διαζύγιο» της οποίας με το STAR επιβεβαιώθηκε και επισήμως), με την ίδια την παρουσιάστρια πάντως να αντιδρά στο εν λόγω σενάριο, γεγονός που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Αν τελικά υλοποιηθεί το συγκεκριμένο πλάνο, η διάρκεια της εκπομπής θα αυξηθεί στις τρεις ώρες. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει οριστικά την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Τετάρτη, οπότε η παρουσιάστρια θα έχει νέα συνάντηση με τους ιθύνοντες του καναλιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα