Οι "σαμαροφύλακες" της Μακεδονίας

Τα πιο έμπιστα στελέχη του Αντώνη Σαμαρά στη Μακεδονία είναι ο Στράτος Σιμόπουλος, πολιτευτής στον νομό, ο πρώην γενικός γραμματέας του υπ. Αμυνας, Αντώνης Οικονόμου, και οι επιχειρηματίες Κώστας Χαΐτογλου και Αντώνης Δούδος.

Πρόσφατα, μάλιστα, οι τέσσερις άνδρες, είτε ανά δύο είτε από μόνοι τους, προσπαθούν να φτιάξουν έναν πυρήνα «σαμαροφυλάκων», όπως τους χαρακτηρίζουν άλλα στελέχη, σε «εχθρική» περιοχή. Και αυτό γιατί οι περιοχές όπου δραστηριοποιούνται είναι κατά κύριο λόγο «καραμανλικές» και η δημιουργία πυρήνων

δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο λόγος προφανής. Οι εξελίξεις σε εσωκομματικό επίπεδο θα είναι ραγδαίες το επόμενο διάστημα και ο πρόεδρος της ΝΔ ψάχνει από τώρα τα στηρίγματά του.

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες που ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Σαμαράς είχε ανέβει για τις προσυνδιασκέψεις του κόμματος πάνω στην Μακεδονία, οι τέσσερις προαναφερθέντες είχαν κινητοποιήσει κάποιο κόσμο.

Στην παρέα, προσπαθεί να κολλήσει και ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος ο οποίος, ωστόσο, όπως λένε γαλάζιοι κύκλοι στην περιοχή δεν είναι υπολογίσιμη δύναμη παρόλο που βρίσκεται κοντά στον Αντώνη Σαμαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα