Οι (παρα)μονταρισμένες σκέψεις μου

Τα «ύστερα του κόσμου», αναγνωστάρια μου, είναι εδώ. Σύμφωνα με άρθρο των «International Business Times», η Κου Κλουξ Κλαν αλλάζει όνομα. Θα λέγεται Νέα Κλαν ή New Klan και μπορεί να γίνονται μέλη της μαύροι, ομοφυλόφιλοι και Εβραίοι!!! Ο κόσμος σε απόλυτη περιδίνηση, αδελφές και παλληκάρια γίναμε μαλλιά-κουβάρια… Και τώρα, αναγνωστάρια μου, η υπόθεση «τσάντα». Η Γιάννα Αγγελοπούλου συναντιέται με τον Αλέξη Τσίπρα

κρατώντας κόκκινη τσάντα που κοστίζει περισσότερο από οκτώ διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας (παράδειγμα: Στην Κυψέλη, ημιυπόγεια γκαρσονιέρα 20 τ.μ. με αυλή έχει αρχική τιμή 3.000 ευρώ, δηλαδή προσφέρεται αντί 150 ευρώ/τ.μ.), αλλά η επιλογή του χρώματος σημειολογεί την αντισυστημική ιδεολογία της. Η Φωτεινή Πιπιλή από τον «Βήμα» FM λίγες μέρες πριν είχε καταγγείλει τις «βλαχάρες» που πηγαίνουν στη Βουλή με δερμάτινες τσάντες-μαϊμού, τις οποίες και αναγνωρίζει. Η δήλωσή της δημιουργεί πανικό στις γκαρνταρόμπες των κυριών, με αποτέλεσμα η Ελενα Ακρίτα μπροστά στις κάμερες και επιδεικνύοντας τη δική της δερμάτινη κόκκινη τσάντα (λογικό, αφού ο σύζυγός της, Γιώργος Κυρίτσης είναι στον ΣΥΡΙΖΑ) να «προκαλεί» τη Φωτεινή Πιπιλή λέγοντας: «Φωτεινή, για δες και πες μου η δική μου είναι εντάξει ή απομίμηση;... Πάρε με τηλέφωνο να μου το πεις».

Αερόμπικ με δωδεκάποντα

Και ενώ, αναγνωστάρια μου, συνεχίζω εγώ ακάθεκτη, το θέμα «τσάντα» συνταράσσει την κοινή γνώμη, ο Κώστας Ησυχος του ΣΥΡΙΖΑ, επίσης αντί να τοποθετηθεί στο εθνικό θέμα που έχει ξεσπάσει (υπόθεση «τσάντα»), υποστήριξε ότι οι πληροφορίες για προκλήσεις της Τουρκίας μπορεί και να διαχέονται από την κυβέρνηση, που έχει στόχο να τρομάξει τον κόσμο ώστε να μη γίνουν εκλογές. Το γεγονός αυτό αρκετοί το συμμερίζονται, καθώς πιθανόν ο μοναδικός λόγος που βγήκε η τουρκική φρεγάδα και έφτασε μέχρι την Τζια ήταν γιατί ο διοικητής της ήθελε να φάει αστακομακαρονάδα στο Βουρκάρι.

Και συνεχίζουμε με δύο νέα από το τηλεοπτικό πεδίο. Ποια yoga και ποιο pilates; Νέα πρόταση για εναλλακτική γυμναστική από την Ελένη Τσολάκη και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Την επομένη του Μαραθωνίου και για να τιμήσουν το αθλητικό πνεύμα, στην εκπομπή «Happy Day» η έναρξη έγινε με γυμναστικές ασκήσεις aerobic. Τα κορίτσια της εκπομπής φορούσαν κορμάκια-καλσόν και γκέτες αθλητικές, αλλά, αντί για αθλητικά παπούτσια, φορούσαν δωδεκάποντες γόβες. Προτείνω να μην το δοκιμάσετε μακριά από κέντρο υγείας… Αυτά είναι μόνο για την τηλεόραση, έτσι κορίτσια;

Παράλληλα, μαύρα σύννεφα βρίσκονται πάνω από την εκπομπή «joy» του Μega. Οι μονοψήφιες τηλεθεάσεις της συγκεκριμένης παραγωγής έχουν προβληματίσει πολύ το Μεγάλο Κανάλι, που, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δώσει περιθώριο για ανάκαμψη μέχρι τα Χριστούγεννα.

Μπράβο στον Βασίλη Κικίλια

Παρακολουθώ τις συνεντεύξεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, και βλέπω ότι έχει «πάρει διαζύγιο» από τον «ξύλινο λόγο», ενώ αποδείχθηκε εξαιρετικά αποτελεσματικός στα καθήκοντά του από το πρώτο διάστημα που ανέλαβε το υπουργείο. Εκεί που με κέρδισε ολοκληρωτικά ήταν στις θέσεις που διατύπωσε για τις κακοποιήσεις των ζώων. Με την ενημέρωση που έχουν πια οι διωκτικές Αρχές και κάτω από την πίεση της διεθνούς κοινής γνώμης για εγκλήματα που διασύρουν τη χώρα διεθνώς, μπορεί να ανακοπεί η διαστροφική βία εκείνων που εγκληματούν πάνω σε αυτά τα πλάσματα. Συγχαρητήρια, υπουργέ.

îΚατερίνα Καινούργιου (καλή-όμορφη παρουσιάστρια) Ευτυχώς που κυκλοφορεί ανάμεσά μας το καλό μας το κορίτσι, γιατί με όσα δηλώνει νομίζουμε ότι ζούμε όχι το 2014, αλλά παλιά, τότε που δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα.

îΠήγε λοιπόν στην Ελένη Μενεγάκη και δήλωσε ότι έχει στο σπίτι dressing room (πώς να χωρέσουν άλλωστε όλα τα ρούχα μέσα σε ντουλάπες). Εκεί λοιπόν δοκιμάζοντας ρούχα και παπούτσια, πριν βγει τραβάει διαρκώς selfies και τις «ανεβάζει» στα social media.

îΝαόμι Κάμπελ (μοντέλο–νευρική, που τη φωνάζουν γαζέλα) Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, με πολλές αποκαλύψεις, έδωσε στο ηλεκτρονικό περιοδικό του Net-a-Porter, «The Edit», το γνωστό supermodel. Εκεί δήλωσε ότι ακόμη και σήμερα, που είναι 44 ετών, την κατατρέχει ο φόβος πριν βγει στην πασαρέλα. Ποιος φόβος; Μήπως, λέει, της πέσει το φόρεμα…

îΠόσο την καταλαβαίνω. Και εμείς, Ναόμι μου, με τον ίδιο φόβο ζούμε, αλλά από την ανάποδη: Μπας και δεν μας μπαίνει το φόρεμα.

Μαθήματα... ομορφιάς

Οι Νικολέτα Ράλλη, Μαρία Μπεκατώρου και Ελενα Παπαβασιλείου είναι τρεις παρουσιάστριες που αγαπάνε τη φυσική ομορφιά. Τρέξανε και οι τρεις στον Μαραθώνιο την προηγούμενη Κυριακή, αλλά, όπως κάνει κάθε αθλήτρια που την απασχολούν οι επιδόσεις, δεν παρέλειψαν να είναι μακιγιαρισμένες. Αυτά να βλέπει και να παίρνει μαθήματα και η Κριστίν Λαγκάρντ και η Αγκελα Μέρκελ, που έχουν να συναντηθούν με τη μάσκαρα πολύ μεγαλύτερο διάστημα από τον Οδυσσέα με την Ιθάκη. Την ίδια στιγμή, μία άλλη συνάδελφός τους, η Σίσσυ Χρηστίδου (σύζυγος Θοδωρή Μαραντίνη), σε δήλωσή της στο περιοδικό «Εγώ» αποκάλυψε ότι δεν έχει ακόμη χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της, αλλά επειδή δεν βγαίνει στην τηλεόραση, δεν αγχώνεται. Τώρα, μη μου πείτε ότι δεν μπορούμε, λίγο πιο ανακουφισμένοι που το μάθαμε, να συνεχίσουμε την πληκτική ζωή μας.

Kαι διασώστης o Λάκης

Αν και άγουρη ακόμη, την πολύ όμορφη παρουσιάστρια Δούκισσα, την οποία έχω περιγράψει ως μίσχο και άσπρο κρινάκι, την έριξαν απροετοίμαστη -το πουλάκι μου- να αντιμετωπίσει το χιούμορ (;) του Βισκαδουράκη. Η Νομικού λοιπόν, βλέποντας τον ηθοποιό με ένα ντεκολτέ πιο μεγάλο και από τα «κολασμένα» της Ελένης Μενεγάκη, αναρωτήθηκε για την μπλούζα του. Εκείνος απάντησε και «κάρφωσε το βλέμμα του» σε ένα συγκεκριμένο σημείο του κορμιού της. «Τι κοιτάζεις;», τον ρώτησε ως «μωρά παρθένα», για ν’ απαντήσει εκείνος: «Τα βυζιά σου».

Ακαριαία η Δούκισσα, όπως το τρομαγμένο ελάφι που νιώθει τον διώκτη του να το κατατρέχει, σχεδόν διακτινίστηκε στην αγκαλιά του Λάκη Γαβαλά, τη μόνη που ένιωσε ακίνδυνη μέσα στον πανικό της.

Και αναρωτιέμαι τώρα εγώ μπας και οι χλιαρές εντυπώσεις του «Dancing» οδηγούν στον κανιβαλισμό της Δούκισσας, καθώς μετά την τελευταία προβολή δεν αναπαράγεται τίποτ’ άλλο στα sites παρά η ατάκα του Βισκαδουράκη και η λέξη π@@@α@α, που ακούστηκε, αλλά δεν γράφεται, από τον σεμνό καλλιτέχνη Θεοχάρη Ιωαννίδη. Τι ρωτήσατε; Αν σκέφτομαι διαστροφικά; Καθόλου, κουκλιά μου... Τι θα μπορούσαν ν’ αναπαράγουν από το συγκεκριμένο σόου τα Μέσα; Τον χορό των «διάσημων»; Τις χιλιοειπωμένες και αναμενόμενες ατάκες του Γιάννη Λάτσιου με την παρουσιάστρια ή τις ατάκες του Λάκη Γαβαλά, ο οποίος δεν μας ξαφνιάζει ούτε με την εμφάνισή του (θα μας ξάφνιαζε αν ντυνότανε σαν να πήγαινε σε παρέλαση και με μαλλί φτιαγμένο σαν του Γιώργου Τράγκα);

Α, και μια και αναφέρθηκα στον θείο Γιώργο, αν στο συγκεκριμένο, φαντασμαγορικό πανηγύρι χορού συμμετείχαν γνωστοί μας «αγαπημένοι», όπως η Ραχήλ Μακρή (λέμε τώρα) ή ο Λιακόπουλος, θα «κρατούσαν οι χοροί». Που σημαίνει; Περιμένω να τη «γαζώσουν» τη μικρούλα στα σεξιστικά, για να έχουμε να λέμε.

Keywords
σκεψεις, ελενη μενεγακη, σισσυ χρηστιδου, λακης γαβαλας, business, times, νέα, τσιπρας, αθηνα, βουλη, ελενα, συριζα, ησυχος, εκλογες, τζια, yoga, pilates, happy, joy, Χριστούγεννα, room, media, μερκελ, δουκισσα, συγκεκριμένο, dancing, sites, σημαίνει, Ινδικοί χοροί, τραγκας, αλλαγη ωρας, ελενα παπαβασιλειου, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, Θόδωρος Αγγελόπουλος, αγγελοπουλος, δουκισσα νομικου, εκλογες 2012, το πουλακι τσιου, αλλαγη ωρας 2013, εκλογες 2014, γιωργος αγγελοπουλος, ελενη, παρελαση, το θεμα, αθλητικα, αθλητικα παπουτσια, γνωμη, γοβες, θεμα, ιθακη, ομορφια, πιεση, ρουχα, ρωτησε, τζια, τηλεοραση, τηλεφωνο, φυσικη, net, αγκαλια, αρθρο, βγαινει, βλεμμα, γεγονος, γινονται, διαστημα, δηλωση, δικη, διοικητης, δωσει, εγινε, εγκληματα, ελενα, ευρω, ελαφι, ενημερωση, εμφάνιση, ετων, ζωη, ζωων, ιδια, ιδιο, η δικη, υποθεση, ησυχος, θειο, ιδεολογια, καμερες, κυβερνηση, κυψελη, κιλα, λιακοπουλος, μακρια, μαλλια, μενεγακη, μαρια, οκτω, ομορφη, ονομα, παπουτσια, πεδιο, πηγαινε, ραχηλ, συγκεκριμένο, συγχαρητηρια, σκυλια, σοου, σπιτι, τιμη, τσαντες, φοβος, χιουμορ, ασπρο, αυλη, business, εθνικο, χωρα, yoga, υπουργειο, κωστας, κυριακη, μαυροι, media, μπροστα, νικολετα, νομικου, room, πληροφοριες, sites, θεσεις
Τυχαία Θέματα