Οι (παρα)αμοντάριστες σκέψεις μου

Το χειρότερο χαστούκι σε όσους κατηγορούν το Μega ως µη αντικειµενικό κανάλι το έδωσε το ίδιο το κανάλι, χρησιµοποιώντας την εκποµπή του Γιάννη Πρετεντέρη «Ανατροπή» για να αποκαλύψει αυτό που όλοι ξέρουµε, αλλά ντρεπόµαστε να το πούµε ακόµη και στη µάνα µας, που λέει ο λόγος. Η αποκάλυψη (όχι του Ιωάννη) του Πρετεντέρη ήρθε τη ∆ευτέρα, µε καλεσµένο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαµαρά.

Το γραφείο του πρωθυπουργού, έκτακτο. ∆ύο µπουχάρες κάτω «να», µε το συµπάθιο, που φανερωνόντουσαν στο πλάνο τόσο προκλητικά ώστε να αναρωτιέµαι πότε θα ξεπροβάλει η Μοιραράκη να ξεφωνίσει τους κόµπους και

τα χρώµατα. Μιλούσε ο πρωθυπουργός, ρωτούσε ο Πρετεντέρης, απαντούσε ο Πρετεντέρης και ρωτούσε ο πρωθυπουργός, ξέρετε τώρα πώς είναι αυτά... Πριν δώσει την πάσα για το break, απευθυνόµενος στον πρωθυπουργό τού λέει: «Σε αυτό το σηµείο θα κάνουµε διάλειµµα για διαφηµίσεις και όταν επανέλθουµε, θα µιλήσουµε για την τρόικα». Ο πρωθυπουργός µάς χάρισε ένα ανθυποµειδίαµα και πέφτει η πρώτη διαφήµιση. «Με τα παντελόνια κάτω». Ναι, ναι, ακριβώς αυτό ήταν το πρώτο διαφηµιστικό σύνθηµα που έβγαλε το µεγάλο κανάλι, αµέσως µετά την ερώτηση του Γιάννη Πρετεντέρη στον πρωθυπουργό «σε τι κατάσταση µας βρίσκει η τρόικα».

Συγχαρητήρια στην τόλµη του Γιάννη Πρετεντέρη, στο ίδιο το Mega, αλλά και στον πρωθυπουργό, που επιτέλους για µία φορά µας είπανε την αλήθεια.

Τους πάει το πρωινό



Βρήκα το νέο τηλεοπτικό δίδυµο που θα χτυπήσει τους Σκορδολιαγκαίους. Το ζευγάρι αυτό είναι ιδιαίτερο, ιδιόµορφο, εκκεντρικό, προκλητικό και εκπέµπει ηλεκτρισµό ερωτικό. ∆ηµήτρης Σταυρόπουλος - ∆ήµος Βερύκιος. Τους είδα και τους δύο στην εκποµπή «Μες στην καλή χαρά». Καλά, όλα µόνη µου πρέπει να τα κάνω και τζάµπα; ∆εν υπάρχει, κύριε Κοντοµηνά µου, αυτή η χηµεία που προκαλεί ντελίριο γέλιου, γιατί απλούστατα είναι και οι δύο πολύ γ @@@@@ι για πρωινή εκποµπή. Καταρχάς, να θυµίσω σε όσους το έχουν λησµονήσει ότι ο ∆ηµήτρης Σταυρόπουλος, στον AΝΤ1 πριν από πολλάααααααα χρόνια, ήταν ο αποκλειστικός απεσταλµένος των καλλιστείων. Εφευγε σε αποστολή, ακολουθώντας τις υποψήφιες φιναλίστ µε βάρκα, µέσα στην οποία έπαιρνε και συνεντεύξεις που αφορούσαν τις µεταφυσικές και υπαρξιακές ανησυχίες των καλλονών. Η τραγική εξοµολόγηση του Βερύκιου ακούστηκε, νοµίζω, για πρώτη φορά από την εκποµπή «Μες στην καλή χαρά».

∆εκαπέντε χρόνια, ακούτε παιδιά, ο Βερύκιος ντύνεται µε τον φακό. Ετσι λοιπόν δικαιολογείται αν τον δούµε αλλοπρόσαλλα ντυµένο... Και εδώ αρχίζουν τα ερωτήµατα. Γιατί ο Βερύκιος ντύνεται µε τον φακό; α) Για να κάνει οικονοµία στο ρεύµα; β) Για να µην ξυπνήσει τα παιδιά και τη γυναίκα του; Και γ) Αληθεύει ότι ο Βερύκιος και η οικογένειά του κοιµούνται στο ίδιο δωµάτιο; Και οι τρεις ερωτήσεις «κλειδιά» δεν απαντήθηκαν γιατί κανένας δεν ρώτησε.

Σικάτη και αδύνατη



«Dancing with the stars». Bαριέµαι αφόρητα... αλλά πόσο εκπληκτικά σικάτη εµφανίζεται η Κάτια ∆ανδουλάκη και πόσο εξαιρετικά αδύνατη η ∆ούκισσα Νοµικού. Νοµίζω ότι το χτένισµα που είχε, σε συνδυασµό µε τα ρούχα τη δείχνουν ακόµη πιο ισχνή και προτείνω να προσέξουν οι υπεύθυνοι ότι ευτυχώς που τη σώζει ο αυθορµητισµός της, γιατί αν την είχε παρασύρει το ενδυµατολογικό και η κουπ, η θεία µου η Ασηµούλα έτοιµη ήταν να της µαγειρεύει κοκκινιστό µε µακαρόνια χοντρά και παστίτσιο.

Ειδήσεις που τάραξαν τα τσακρα μας!


-Πόσα χρόνια θα κρατήσει ο καηµός της Βέφας Αλεξιάδου, την οποία ξαναείδαµε στην εκποµπή της κυρίας Πάνια να µας υπενθυµίζει ότι ήταν η πρώτη µαγείρισσα της ιδιωτικής τηλεόρασης και ότι όοοοοοολες οι άλλες µετά ήταν αποµιµήσεις;



-ΑΠΟΡΙΑ. Εγώ, αν δεν τα έλεγε όοοοολα αυτά η κυρία Βέφα, θα την έκανα συµµαθήτρια του Τράγκα. Τώρα, µε όλα όσα µας θυµίζει, µπορεί να είναι και συµµαθήτρια της Ζωζώς Σαπουντζάκη.



-Εχουµε καταλήξει από πόσα κανάλια «παίζει» ο Γιώργος Τράγκας;



-WEB TV πάντως ετοιµάζει ο ΣΚΑΪ ολοταχώς και ήδη έχουν δροµολογηθεί σχεδόν τα πάντα.

Σπάστε σαµπάνιες



Ερωτευµένη η Αντζελα ∆ηµητρίου. Επιτέλους και µια καλή είδηση. Μετά το πρωτογενές πλεόνασµα, το οποίο θα το «δέσουµε» κατά τον Απρίλη, η µοναδική Lady ποζάρει µε τον λεβέντη, κύριο Λεβεντάκη, που σύµφωνα µε τα δηµοσιεύµατα είναι εφοπλιστής, δίπλα στον Λευτέρη Πανταζή. Περιµένω το πλοίο που θα βαφτιστεί «Αντζελα», κύριε Λεβεντάκη µου, και ένα έχω να σας γράψω, προς το παρόν: ότι το έχετε αργήσει, κύριε Λεβεντάκη µου. Ενας κοτζαµάν εφοπλιστής φωτογραφίζεται δίπλα σε µια µοναδική ντίβα και τι περιµένετε, κύριε Λεβεντάκη µου, για να σπάσετε σαµπάνιες στην πλώρη της «AGELAS 1»; Οοοοοολα πια εγώ να τα σκέφτοµαι για τους άλλους; Ελεος.

Το δράµα του Μαλέλη



Ο Σταµάτης Μαλέλης ζει εδώ και χρόνια µια κατάρα. Πέρασε περισσότερη από τη µισή του επαγγελµατική ζωή δουλεύοντας για εργοδότες βάζελους, ενώ είναι αρρωστάκι µε τον «γαύρο». Εφυγε από τους Βαρδινογιάννηδες και πήγε στον Αλαφούζο. Τον κυνηγάει η «κατάρα» όσων βασάνισε! Αποκαλύπτω. Την κατάθλιψη, παιδιά, την έπαθε από το αβάσταχτο χτύπηµα της βαρεµάρας ενός lifestyle που το «ξέρασε» σε τέτοιο βαθµό, ώστε σύµφωνα µε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πήγαινε σπίτι του και κατέβαζε ολόκληρη τη βιβλιογραφία του Κροπότκιν και του Μαρκούζε, γονάτιζε µπροστά στα πορτραίτα τους και ζητούσε συγχώρεση.

Αποτέλεσµα... όσο περισσότερη αβάσταχτη µπουρδολογία για την ηλιοθεραπεία των οπισθίων που ενδελεχώς παρουσίαζε το STAR, τόσο βυθιζότανε σε κατάθλιψη ο Σταµάτης, για να φτάσει η στιγµή να γυρίσει στον ΣΚΑΪ µε... απίστευτη οικονοµική απόκλιση από τα χρήµατα που έπαιρνε στο κανάλι, το οποίο είχε πληµµυρίσει από ιστορίες που αφορούσαν υποστάρ, της «κακής ώρας και στιγµής».

Οι αλλαγές που θα κάνει! Επειδή τον είδα τον Σταµάτη από κοντά στον ΣΚΑΪ και ήταν στα κέφια του... άντε να ετοιµάζεται σιγά-σιγά η Αννα-Μαρία Λογοθέτη να αναλάβει πρωινή εκποµπή στη θέση Λυριτζή-Οικονόµου και ο ∆ηµήτρης Μάρκος να εκτοπίζει τον Γιώργο Αυτιά! Χα! Χα! Χα! Σας τρόµαξα; Καλύτερα να είστε υποψιασµένοι, γιατί ένας Γιάννης Αλαφούζος και ένας Σταµάτης Μαλέλης µαζί... να είστε βέβαιοι ότι θα δείτε τα «πάνω κάτω», αλλά η Στάη δεν πάει ΣΚΑΪ (προς το παρόν).

Keywords
Τυχαία Θέματα