Οι (παρα)αμοντάριστες σκέψεις μου!

Κατ’ αρχάς, θα ήμουν ζαβή αν άρχιζα να κάνω κριτική στη νέα κυβέρνηση, που δεν έχει κλείσει ακόμη 15 μέρες στην εξουσία, αλλά για μία φορά ακόμη στη ζωή μου δεν μετανιώνω που ήμουνα της «Γαλλικής σχολής» και όχι της «Βρετανικής». Το ότι ξύπνησαν και οι Αγγλοι και μίλησαν για στυλ είναι σαν να μιλήσει η «Κουνελομάνα» για τον Κροπότκιν!

Πήγε ο Γιάνης Βαρουφάκης στο Λονδίνο και επειδή φορούσε ένα ωραιότατο μπλε

πουκάμισο με δερμάτινο ημίπαλτο βγήκαν κάποιοι στην «Guardian» και σχολίασαν: «Ο Οσμπορν, με το αλά Ιούλιος Καίσαρας κούρεμά του και το σωστό κοστούμι, δίνει το χέρι του σε έναν άνδρα που φορούσε ένα γαλάζιο πουκάμισο - κατάλληλο για το “Wetherspoons” (σ.σ.: Αλυσίδα παμπ)- και παλτό εμπόρου ναρκωτικών από τη μουσική σκηνή του Μάντσεστερ στις αρχές του ‘90. Το ξυρισμένο κεφάλι, η στάση πορτιέρη με τα ανοιχτά πόδια, τα χέρια στην τσέπη και το άνετο χαμόγελο έδιναν μεγαλύτερη έμφαση σε αυτό το look».

Κατ’ αρχάς, δεν ήξερα ότι οι έμποροι ναρκωτικών φοράνε μόνο δερμάτινα ημίπαλτα. Το γράφω γιατί τότε και ο θείος μου ο Ανάργυρος είναι ύποπτος. Το ότι υπάρχει καταγεγραμμένη «στάση πορτιέρη» επίσης το αγνοούσα. Μόνο τις στάσεις μπαλέτου ήξερα και μερικές από τις «άλλες», καταλαβαίνετε… ενήλικοι είμαστε, ε; Μην πάμε μακριά. Δείτε πώς ντύνονται στο BBC. Τόση «κιτσιά» μαζεμένη κάνει τον Γκίκα Χαρδούβελη να φαντάζει fashion icon.


«Πεθαίνουν» για τη... μηχανή


Παραμένω στο ίδιο θέμα επισημαίνοντας ένα διαφορετικής άποψης δημοσίευμα. Τον Γιάνη Βαρουφάκη η γαλλική «Figaro» τον «σηκώνει» στα χέρια λόγω του στυλ, του μπλε πουκάμισου έξω από το παντελόνι, του παλτού και του ενός χεριού που είχε στην τσέπη. Θα μου πεις, γυναίκα έγραψε το άρθρο στη «Figaro» και τούτη την περίοδο 7 στις 10 γυναίκες «πεθαίνουν» να είναι συνεπιβάτιδες στη Yamaha XJR 1300 του υπουργού Οικονομικών.

Αναγνωστάρια μου, θα ήθελα να προειδοποιήσω ότι σήμερα η σελίδα εξαιτίας του περιεχομένου της μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για κυρίες και κυρίους που δεν έχουν τολμήσει ή δεν ρισκάρουν να «παίξουν» περισσότερα παιχνίδια με τη ζωή και επιμένουν με «κρυφτό», «μονόπολη» και άντε το πολύ ένα «31» κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς! Υπήρξαν δηλώσεις από λατρεμένους ανθρώπους τις μέρες που πέρασαν που αποδεικνύουν τη σωστή λαϊκή θέση ότι «τους χορτασμένους μην τους φοβάσαι»!

Δεν ξέρω ποιοι και ποιες από εσάς έχετε δει τις «50 αποχρώσεις του γκρι». Εγώ ακόμη δεν πήγα στο σινεμά γιατί έχω πάθει, λέει ο γιατρός, τραχειίτιδα και βήχω ακατάπαυστα, ενώ η φωνή έχει μπασάρει σε βαθμό που οι συνάδελφοι «σκιάζονται». Νύχτα στο γκαράζ μαζί μου παρέα δεν ακολουθούν, μη τυχόν και τους μιλήσω, ενώ σε συνδυασμό με τον αέρα και τις αντανακλάσεις κάποιων λαμπτήρων ψάχνουν σταυρό να με ξορκίσουν.


Ολα στον ατμό


Συνεχίζω με θέμα μαγειρικής! Τα λαχανικά ατμού τα ήξερα, τις πατάτες ατμού επίσης, το μπρόκολο και το κουνουπίδι στον ατμό δεν το κουβεντιάζουμε… το αιδοίο ατμού όμως ποτέ! Κατ’ αρχάς, μη με κοιτάτε σαν να βλέπετε τον Βαγγέλη Βενιζέλο να κάνει τραμπάλα με τον Γιώργο Παπανδρέου, τραγουδώντας τα μεγάλα σουξέ της Αλίκης Βουγιουκλάκη! Σας έγραψα για αιδοία ατμού καθώς η σπουδαία Γκουίνεθ Πάλτροου δήλωσε ότι συχνάζει σε ένα spa, όπου ευχαριστιέται εξαιρετικά γιατί λέτε; Εκεί, στο spa, δηλαδή, κάθεται σ’ έναν μικρό… «θρόνο» όπου την ευαίσθητη περιοχή την ψεκάζουν με ατμό και την καθαρίζουν με υπέρυθρες ακτίνες! Οταν σου κάνει αυτή την εκμυστήρευση, με ποια εγχώρια σταρ μπορεί να συγκριθεί, καθώς, όταν μια γυναίκα ομολογεί ότι αποστειρώνεται με ατμό και υπέρυθρες, τι πιο εξαιρετικά εκκεντρικό θα μπορούσε να δημιουργήσει εντύπωση;

«Χτύπημα» από τη Βίκυ


Και εκεί που ετοιμάζονταν χιλιάδες ντίβες στον κόσμο, που τις πρόλαβε η Γκουίνεθ Πάλτροου σε δηλώσεις εντυπωσιασμού, στη χώρα μας ευτυχώς που υπάρχει η Βίκυ Μιχαλονάκου, η τηλεοπτική δημιουργός των υπέροχων σειρών «Ερωτοδικείο» και «Πόλη των παραισθήσεων», η οποία με έναν λόγο που «παντρεύει» τον Καμύ, τον Καζαμία και τον Ζουράρι και φορώντας πάντα λάγνο ύφος, το οποίο και μιμήθηκε η αγαπημένη Βίκυ Φλέσσα, δήλωσε ότι: Α) Εχει μεταφυσική και μεταψυχική σχέση με γυναίκα, στο πλαίσιο πειραματισμού και Β) Ανέστιες νοικοκυρές θα παρακολουθούν την Ελένη Μενεγάκη σαν ξεπουπουλιασμένη Μπάρμπι!
Μπράβο, Βίκυ μου! Εφαγε τη σκόνη μας η Γκουίνεθ, καθώς μετά την εκκεντρική, αλλά επιδερμική της δήλωση, νόμιζε ότι δεν θα υπήρχε στο άμεσο μέλλον γυναίκα ποθητή που να αντιπαρατεθεί μαζί της με μια δήλωση, από τη φαρέτρα όμως της φιλοσοφίας, της μεταφυσικής και της κοινωνιολογίας. Το «χτύπημα» λοιπόν στην Πάλτροου έρχεται από τη μοναδική Βίκυ Μιχαλονάκου.


Αμφιβολίες και «θέλω»


Στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών προβλήθηκε ένα ντοκιμαντέρ βασισμένο σε όλο το ηχογραφημένο υλικό που ο Μάρλον Μπράντο κρατούσε από το ξεκίνημα της καριέρας του μέχρι το τέλος του... Ενα ημερολόγιο δηλαδή για τις έργα και τις ημέρες του τεράστιου ηθοποιού, όπου ο ίδιος περιγράφει τα πάντα-όλα που τον αφορούσαν. Καταπληκτικό είναι το γεγονός ότι ο παραγωγός του «Νονού» τον ήθελε ως πρωταγωνιστή, αλλά το στούντιο όχι. Αρα; Επρεπε να περάσει από δοκιμαστικό!

Διαβάστε τι γράφει ο ίδιος ο Μπράντο και μετά... σκεφτείτε τι κάνουν «μερικοί και μερικές τυχάρπαστες» που νομίζουν ότι οι ξεφτισμένες τρέσες τους ή οι μαραμένοι κοιλιακοί τους απασχολούν τον κόσμο. Ο Μπράντο λέει λοιπόν: «Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα με ήθελε για τον ρόλο του “Νονού”, αλλά το στούντιο είχε αντιρρήσεις. Το να κάνω δοκιμαστικό ήταν μειωτικό, όμως εκείνη την εποχή χρειαζόμουν τον ρόλο. Είχα και τις αμφιβολίες μου για το κατά πόσον μπορούσα να παίξω τον ρόλο». Τελικά, για να υποδυθεί τον μαφιόζο, ο Μπράντο δοκίμασε να μάθει να μιλάει με βαμβάκι στο στόμα. «Κοιτάς στην κάμερα ή στον παραγωγό και λες “Δεν δίνω δεκάρα για κανέναν από εσάς”».

Και τώρα, αναγνωστάρια μου, τελειώνω με ένα εγχώριο... κουίζ. Μαθαίνω ότι πριν ακόμη εμφανιστεί στο πλατό της τηλεοπτικής του εκπομπής παρουσιάζει συμπτώματα «καβαλημένου». Και επειδή η εμπειρία του σε αυτόν τον τομέα είναι ανύπαρκτη, προτείνω τα ντιβιλίκια να τα αφήσει μόνο για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, άντε και για την Γκουίνεθ Πάλτροου.

Keywords
σκεψεις, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ελενη μενεγακη, νέα, στυλ, μπλε, guardian, οσμπορν, bbc, fashion, icon, figaro, yamaha, Πρωτοχρονιά, γκρι, βενιζελος, παπανδρεου, spa, σταρ, ημερολόγιο, επρεπε, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, κουρεμα, νεα κυβερνηση, κινημα πατατας, βαρουφακης, τελος του κοσμου, βουγιουκλακη, ελενη, ημερολόγιο, γυναικα, θεμα, λονδινο, μουσικη, ντοκιμαντερ, παιχνιδια, πλαισιο, σινεμα, σταρ, bbc, icon, yamaha, αρθρο, αμφιβολιες, βαμβακι, βικυ, βικυ φλεσσα, γεγονος, δερματινα, δειτε, δηλωση, δηλωσεις, υπαρχει, εργα, εποχη, επρεπε, ερχεται, ζωη, ζωη μου, εμποροι, ζωζω σαπουντζακη, ιδιο, υφος, η φωνη, κυβερνηση, κοιλιακοι, λαχανικα, λογο, μακρια, μενεγακη, μπλε, μπροκολο, νυχτα, νοικοκυρες, ξεκινημα, παντα, οσμπορν, παμε, ρολο, στυλ, στομα, συμπτωματα, φωνη, φορα, χερι, χαμογελο, αλυσιδα, εμφαση, fashion, γκικα, χωρα, ιδιαιτερα, ιουλιος, κουιζ, μια φορα, ποδια, θειος, σκηνη, spa, σωστο, υλικο, χερια
Τυχαία Θέματα