Οι (παρα)αμονταριστες σκέψεις μου!

Αναγνωστάρια μου, καλές βόλτες και άντε όλοι μαζί, παρέα, να συναντηθούμε για να χορέψουμε κανέναν καλαματιανό. Τι γράφω; Δεν βλέπετε τι γίνεται ολούθε; Ο Αλέξης από το προηγούμενο Σάββατο και μετά, προφανώς ύστερα από δυο-τρεις καλές τσικουδιές, νιώθει... Μεταξόπουλος και δηλώνει έτοιμος να «σηκώσει τις αγορές» να χορέψουν πεντοζάλη! Το ακούω, το κάνω «εικόνα» και, επειδή δεν «το έχω καν» οι αγορές να συναγωνίζονται τη Ζωζώ Σαπουντζάκη στα χορευτικά, με «σατανίζει» μια διαστροφική σκέψη, όμως.

Μήπως ο Σαμαράς πρότεινε

στον Τσίπρα να φοβερίσει τις... αγορές ότι θα παίξουν τον ρόλο του Βισκαδουράκη, που έφυγε από το «Dancing», και εκείνες, με την προοπτική ότι θα αρχίσουν εντατικά μαθήματα χορού, πανικοβλήθηκαν ότι θα ξεγοφιαστούν και δίνουν παράταση στον Αντώνη, τρενάροντας την άφιξη του Αλέξη στον θρόνο του πρωθυπουργού της χώρας; Τι δεν καταλαβαίνετε και με κοιτάτε με τα μάτια σαν αυγά; Ο Αλέξης έχει προβάδισμα, σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις. Αρα; Κοντολογίς, κυβερνάει.

Γιατί, λοιπόν, να τρομοκρατήσει τις αγορές και μετά εκείνες εμάς; Θα μου πείτε, μια τρομολαγνεία, αγάπη μου, κυριαρχεί παντού... Ζούμε σαν «όλα να τα σκέπαζε η φοβέρα και να τα πλάκωνε η σκλαβιά»... Τα νεύρα; Πού τα πάτε τα νεύρα; Είναι όλοι έτοιμοι, ακόμη και με την πιο γελοία αφορμή, να απασφαλίσουν...

«Αστυνομία» και πεντοζάλης

Και μιας και ο λόγος παραπάνω για νεύρα και απασφάλιση, σας αναφέρω το εξής: Πώς το έπαθε η Χρυσούλα Διαβάτη, που ποτέ μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν την είχαμε δει σε 23 εκπομπές το 24ωρο, να προτείνει μέχρι και «Αστυνομία θεάτρου»; Τη Διαβάτη, εκπληκτική ηθοποιό και δοκιμασμένη σε όλα τα είδη θεάτρου, σαν «Κώστα Πρέκα» δεν την είχαμε γνωρίσει... Κι όμως, για όλους μας τελικά έρχεται η στιγμή που μπορεί ο Κώστας Πρέκας να μοιάζει με έναν βαρετό σχολιαστή. Και τώρα, αναγνωστάρια μου, σας μεταφέρω στο τηλεοπτικό-πολιτικό πεδίο. Ο Νίκος Χατζηνικολάου στο «enikos» ρωτάει τον Δημήτρη Στρατούλη πώς θα μπορέσει ο Αλέξης Τσίπρας να «χορέψει πεντοζάλη» τις αγορές, όταν δεν το έχει καταφέρει το Παρίσι... Ο Στρατούλης απαντάει ότι «ήταν συμβολική η δήλωση» και σε εκείνο το σημείο ο Τάκης Χατζής ρωτάει μήπως αντί για πεντοζάλη χορέψουνε αντικριστό. Σε αυτή την πρόταση για χορευτική επιλογή ο Στρατούλης δεν απαντάει, αλλά δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την πρό-θε-ση να πιάσει τον Σόιμπλε και να του προτείνει να διαγράψει το χρέος... Δεν θέλω να σας αποπάρω, κύριε Στρατούλη μου, αλλά πιο εύκολο βλέπω να πείσετε τον Σόιμπλε να κάνει τραμπολίνο, παρά να διαγράψει το χρέος.

«Βλέπω ξεκάθαραααα»

Μια εξαιρετικά τσεκαρισμένη «πηγή μου», που είναι σερβιτόρος σε πολύ γνωστό καφέ στο Κολωνάκι, ανησυχεί από τους πολλούς καφέδες που πίνει ο Νικήτας Κακλαμάνης κάθε μέρα. Είναι τόσα τα ραντεβού που κάνει με βουλευτές για να ψυχανεμιστεί αν θα ψηφίσουν Σταύρο Δήμα, που ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, του χρωστάει για το Πάσχα ένα δεκαπενθήμερο για να κάνει απεξάρτηση από την καφεΐνη. Και από τον Αντώνη Σαμαρά στον Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος έγραψε ένα αινιγματικό σχόλιο στο Instagram: «Τώρα, με το γυαλί, βλέπω ξεκάθαραααα». Σίγουρα, σύμφωνα με τη Ρούλα, την κομμώτρια της φίλης μου της Πένης, αυτό που έγραψε αφορούσε τον πρόσφατο χωρισμό του με την Ελένη Φουρέιρα.

Γράμμα στον Αϊ-Βασίλη

Είδα Αννα Βίσση σε συνέντευξη στη Χριστίνα Πολίτη στο «Μega με μία». Με δεδομένο ότι την Αννα την έχουμε δει και την έχουμε ακούσει αρκετές φορές να μιλάει δημοσίως, το να με κρατήσει ακόμα μία εμφάνισή της να την παρακολουθήσω έχει να κάνει με το ποιος ή ποια ρωτάει. Η Χριστίνα Πολίτη, λόγω της μεγάλης εμπειρίας της, των προσωπικών σχέσεων που διατηρεί, αλλά και της «αδιαφορίας» που δείχνει για «πλασάρισμα στην κάμερα», το πέτυχε. Η Αννα μίλησε φυσικά ως «χαζογιαγιά», αλλά και για το αιώνιο θέμα που απασχολεί κάθε γυναίκα: «τις απάνθρωπες στερητικές δίαιτες». Και τώρα κάτι άλλο. Η Δέσποινα Καμπούρη (όμορφη-παρουσιάστρια και μαμά) στέλνει γράμμα στον Αϊ-Βασίλη και για να σιγουρέψει ότι θα το διαβάσει ο άγιος «ανεβάζει» την επιθυμία της στο Ιnstagram. Ζητάει, λοιπόν, το υπερπολυτελές διαμέρισμα της Gisele, που έχει απίστευτη θέα στο Μανχάταν, γράφοντας ως λεζάντα: «Αγιε μου Βασίλη... #το_θελα_σαν_τρελή #dreamon #το_φτωχικό_της_ζιζέλ_στο_Μανχάταν #ενοικιάζεται #40.000$ #τον_μήνα #έγινε».

Η σφήκα και το botox

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η εκπομπή των Τάκηδων (Τάκη Πουρναράκη και Τάκη Τρακουσέλλη) έχει φανατικό κοινό. Είμαι φανατική ακροάτρια σε μια εκπομπή που μεταδίδεται απόγευμα από τον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM, γιατί έχουν τέτοια φαντασία στη θεματολογία, ώστε έχουν καταφέρει μια εκπομπή που θα μπορούσε να αφορά μόνο άντρες να περιμένω να την ακούσω. Γιατί; Γιατί κάθε μέρα ξέρουν να κάνουν το απροσδόκητο... Τη Δευτέρα που τους άκουγα, έμαθα πως από ένα γελοίο γεγονός μπορεί να χάσει τη ζωή του ένας οδηγός αυτοκινήτου και να προκαλέσει ταυτοχρόνως πολύνεκρο. Το παράδειγμα που έδωσαν, καταπληκτικό. Οδηγεί το αυτοκίνητο ο πατέρας, δίπλα κάθεται η μητέρα και στο πίσω κάθισμα, σε ειδικό καθισματάκι, το μωρό τους... Ξαφνικά η μάνα καταλαβαίνει ότι μια σφήκα έχει μπει στο αυτοκίνητο και... ουρλιάζει: «Το παιδίιιιιιι»... Ο πατέρας-οδηγός, αντί να κάνει δεξιά και να παρκάρει το αυτοκίνητο... γυρίζει το κεφάλι του προς το πίσω κάθισμα για να σώσει το παιδί του από το έντομο και η συνέχεια γράφεται από το αστυνομικό δελτίο. Και τώρα, αναγνωστάρια μου, στα της τηλεόρασης. Το «Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης φέτος και εκείνη με μια δήλωση-σταθμό αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το botox στο περιοδικό «TV zapping»: «Δεν είμαι κατά των ήπιων μεθόδων, αρκεί να έχουν ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν γίνεται να βγαίνω στην εκπομπή και να μην έχω έκφραση». Αυτή τη δήλωση την έκανε καθώς στο παρελθόν, όπως είπε, είχε επιχειρήσει ενέσιμη θεραπεία και «πάγωσε» το πρόσωπό της. Το μόνο που δεν διευκρίνισε ήταν το διάστημα του «παγώματος»... Ηταν ένας μήνας; Ενα εξάμηνο; Χρόνια;

Keywords
σκεψεις, αλέξης τσίπρας, σταυρος δημας, σαμαρας, τσιπρας, dancing, άφιξη, δημοσκοπηση, enikos, συριζα, σόιμπλε, χρεος, πασχα, instagram, αννα, botox, παραπολιτικα, zapping, Αντωνης Σαμαρας, μυστικες δημοσκοπησεις, κακλαμανης, αιμιλιος μεταξοπουλος, καθαρα δευτερα, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Καλή Χρονιά, πασχα 2012, Ημέρα της μητέρας, παραπολιτικα, αλέξης τσίπρας, βουλευτες, instagram, ελενη, αυτοκινητο, γυναικα, θεμα, μητερα, μωρο, αγαπη, αννα βισση, αννα, άφιξη, αφορμη, βισση, γεγονος, γινεται, γραμμα, γυαλι, δεδομενο, δεσποινα καμπουρη, δεσποινα, δευτερα, διαστημα, δηλωση, δειχνει, ευκολο, ειπε, εμφάνιση, επιθυμια, ερχεται, εφυγε, ζωη, ζωζω σαπουντζακη, θεα, κυριε, λεζαντα, ματια, νευρα, νικητας, οδηγος, παιδι, παρισι, πεδιο, ραντεβου, ρολο, σαββατο, σερβιτορος, σιγουρα, συνεχεια, σόιμπλε, σφηκα, φαντασια, φυσικα, φουρειρα, χατζηνικολαου, χατζης, χατζηβασιλειου, χριστινα, χριστινα πολιτη, αντρες, αγορες, botox, ειδη, εκπομπες, κωστας, μοιαζει, θελω να
Τυχαία Θέματα