Οι (παρα)αμοντάριστες σκέψεις μου

Σε αυτή την πρόταση ο άγνωστος «X» είναι ο Λευτέρης. Ο Λευτέρης λοιπόν είναι χρόνια φίλος µου, γυµνάζεται µε πάθος, συνεχώς και αδιάκοπα, έχει εµµονή µε τη διατροφή, τα κιλά και τη Ναταλία Γερµανού. Μετά την πρεµιέρα της στον ANT1, ήταν σκασµένος! Ηταν τόσο σκασµένος που εγώ του το γύρισα λίγο στην πλακίτσα ότι ζηλεύει το amore της Γερµανού, αλλά τα επιχειρήµατά του µε έπεισαν.

Καταρχάς, τη Ναταλία και εγώ και εκείνος τη θεωρούµε από τις πιο καλές παρουσιάστριες στην ελληνική τηλεόραση. Η Γερµανού ∆ΕΝ έχει ανάγκη για κανέναν και για

τίποτα ν’ αποδείξει το παραµικρό. Στον τρόπο που κάνει τις συνεντεύξεις, προσωπικώς, τη θεωρώ στους πέντε καλύτερους. Ο φίλος µου θύµωσε, το ίδιο και εγώ, όταν είδα τ’ αποσπάσµατα στην πρεµιέρα που η Ναταλία «απολογήθηκε», επιχειρώντας φυσικά ν’ αυτοσαρκαστεί, µε όσα της σούρνουνε για τις ερωτικές της προτιµήσεις.

Και θέλω να ρωτήσω: ποιος δικαιούται να µιλάει για το τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του; Ποιος ορίζει το «κανονικό» από το µη «κανονικό»; Λοιπόν, σόρι, εκδότη µου, αλλά πάλι θυµάµαι τον Γιώργο Τράγκα, που σε πολλές συσκέψεις έλεγε «Μην πιάνετε ποτέ τα γούστα του οποιουδήποτε στο κρεβάτι».

Πέτρος, Ελλη και Μπόγρης



Kαι για να συνεχίσω, είναι σαν να δω τον Πέτρο Κωστόπουλο ν’ αρχίζει να µας απολογείται γιατί κάνει τον 30άρη, ενώ είναι εξήντα. Ετσι του αρέσει, έτσι κάνει και αισθάνεται ότι το στηρίζει. Ο υπέρβαρος και µύωψ επιχειρηµατίας όταν κρατάει από το χεράκι το πιπίνι των 22 χρονών, ζητάει την άδεια για «προσβολή αισθητικής»; Οχι.

Θυµάµαι το τι είχανε σούρει τα «προοδευτικά» media στην Κοκκίνου όταν µαθεύτηκε η σχέση της µε τον Μπόγρη. Τελικά, τρία χρόνια πέρασαν, οι άνθρωποι µαζί είναι και περνάνε καλά.

Και επειδή αρκετά µε τους «τσάµπα µάγκες», όταν γεµίζει η εκποµπή µε σεξιστικά υπονοούµενα από τον Περρή, τον Αναστασιάδη, τον Κωστόπουλο είναι µαγκιά, ενώ… τη Ναταλία, µεταξύ αστείου και λιγότερου αστείου, την έχουν διαποµπεύσει για τις επιλογές της. Βρε, άντε και σιχτίρ, γελοίοι όλοι. Συγχύστηκα πάλι.

Τι µ’ ενόχλησε στην εκποµπή της Γερµανού


∆εν χρειαζότανε λοιπόν (µη νοµίζετε ότι ξεχάστηκα) η Ναταλία στην πρώτη εκποµπή να έχει καλεσµένο τον «καλό της», γιατί απλά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο εκπαιδευµένοι να βάζουν «πλάτη» στην ίντριγκα που χρειάζεται η τηλεθέαση µιας τηλεόρασης όπου οι πρωταγωνιστές της µοιάζει να βρίσκονται σε απόγνωση. Kαι η Ναταλία δεν νοµίζω ότι είχε κανένα λόγο να τη νιώσει καλώντας να «παίξει» εντελώς χωρίς ταλέντο το σκετσάκι του χωρισµού το νέο της αγόρι... Προφανώς έχω γεµίσει παραξενιές. Σκεφτείτε ότι η συγκεκριµένη παραγωγή µού µοιάζει τόσο βαρετή, σαν ν’ ακούω να κάνει παρέµβαση πολιτική ο Φώτης Κουβέλης.

Ειδήσεις που τάραξαν τα τσάκρα μας...

• «Εχω υπάρξει δύο και τρία χρόνια µόνη µου. Ειδικά την περίοδο που τραγουδούσα, δεν ήµουν σε κάποια σχέση, γιατί δεν είχα χρόνο». Είναι δήλωση της Αποστολίας Ζώη (φωτ.). Αν είναι έτσι, ΑΛΙ από τις υπόλοιπες.



• Ο Σταµάτης Μαλέλης έχει χορηγό δηµοσιογραφικό ΙΕΚ που δεν είναι το δικό του. Πόσο σαδοµαζοχιστικό είναι αυτό!

• Είδα τον Κώστα Βουτσά (φωτ.) στο Agora Select, πολύ ερωτευµένο, να συνοδεύει µια κυρία εξαιρετικά σικάτη. «Νανά µου, έκλεισα τα 83», µου είπε κλείνοντας το µάτι.



• Προς Τζιτζικώστα: Ακουσα ότι ονοµάτισες το ΠΑΣΟΚ «εγκληµατική οργάνωση». Περιµένω δήλωση που θα χαρακτηρίζει ως εγκληµατική οργάνωση την παρέα της µπιρίµπας, όπου έξι ξανθές συµµαθήτριες µαζεύονται και παίζουν µπιρίµπα κάθε Πέµπτη στο Χαλάνδρι. ∆εν υπάρχει ούτε µία που να µην έχει στην τσάντα νυχοκόπτη και τσιµπιδάκι για τα φρύδια.

∆ιαφορές σε ζευγάρια

Εδώ είναι έτοιµος ο Βενιζέλος ν’ αλλάξει «όρκους πίστης» µε τον Σαµαρά, ο Καµµένος µε τον Τσίπρα και ποιος ξέρει τι άλλο µας επιφυλάσσει το µέλλον.

Τι να ευχηθώ µετά από όλα αυτά; Να µας αξιώσει να µάθουµε ότι φλερτάρει ο κύριος Μιχαλολιάκος την κυρία Παπαρήγα! Ολα στη ζωή είναι και ο έρωτας είναι «τυφλός» και δεν είναι ούτε «πατριώτης», ούτε «εθνικιστής», ούτε ΠΑΣΟΚτζής, ούτε ΣΥΡΙΖΑίος, «εθνικοσοσιαλιστής» και politically correct.



Βαρέθηκα...

Ο ΣΚΑΪ… «σκάει» τον Νίκο Ευαγγελάτο;



Τα θέµατα έχουν µε την εξής σειρά... Οι φήµες θέλουν να υπάρχει µια υποβόσκουσα ψιλοκόµπλα µεταξύ Ευαγγελάτου – Μαλέλη. Η αλήθεια είναι ότι ο δυνατός άνδρας στον ΣΚΑΪ είναι ο Μαλέλης.

Που σηµαίνει:

1. ∆εν υπάρχει περίπτωση για τον Μαλέλη να µη θέλει να κάνει το δελτίο ανταγωνιστικό και,

2. Πάντα ο Σταµάτης θεωρούσε τη Στάη πολύ καλή για δελτίο και εκποµπή.

Οι πληροφορίες θέλουν, µια και η Σία τα πηγαίνει µια χαρά, να µην είναι καθόλου βέβαιο (ακόµη) ότι η Ελλη θα κάνει στον ΣΚΑΪ δελτίο. Το θέµα είναι ο Γιάννης Αλαφούζος σε τι φάση βρίσκεται µε την «κυρία ΣΚΑΪ», όπως αποκαλούσανε την Ελλη κάποτε. Το γράφω αυτό γιατί ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, ως Καρκίνος στο ζώδιο, είναι παρορµητικός και ευαίσθητος, αλλά… Καρκίνος είναι και ο Μαλέλης. Η κυρία Στάη Κριός, όπως και ο Ευαγγελάτος. Μη µε πιέζετε να βγάλω τις συναστρίες τους, γιατί θα προσβληθεί η κυρία Παγιατάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα