Οι (παρα)αμοντάριστες σκέψεις μου!

Σήμερα, θα την κάνω την ευχή «το καλό να νικήσει», αλλά ταυτοχρόνως με ανησυχεί τρομερά το εξής: Αν με 1 ευρώ και κάτι ψιλά έπρεπε να ψηφίσουμε στη Γιουροβίζιον και φέραμε αυτά τα αποτελέσματα, στις εκλογές, που είναι τζάμπα η ψήφος, τι θα κάνουμε; Και συνεχίζουμε. Ο Γιώργος Μουρούτης κερνάει χρήματα.
Με αυτή την ιεραποστολική θέση έμαθα ότι ο υπέροχος αυτός άνθρωπος διαχειρίστηκε τα δημοτικά «συγκροτήματα». Σας ενημερώνω λοιπόν ότι μετά την ΙΚΕΑ, το γνωστό

πολυκατάστημα που προσφέρει οικοσκευές σε τιμές ευκαιρίας, τώρα και στου Μουρούτη. Ενα λαθάκι έκανε γιατί έχει πολλή δουλειά στο twitter. Ο ΣΥΡΙΖΑ «λανσάρεται» ως neaellada.gr, αλλά σε κόκκινο φόντο! Εναν χρόνο το λανσάρει η Νέα Δημοκρατία, αλλά το κατοχύρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Τώρα, ας γράψουμε για προσφορές. Ο Αλέξης Τσίπρας από την Κοζάνη υποσχέθηκε ρεύμα, νερό, τηλεπικοινωνίες στα νοικοκυριά. Αλέξη μου, δεν έχεις καλούς επικοινωνιολόγους. Η προσφορά έπρεπε να έχει δωρεάν wi-fi και για όλες τις κυρίες μια αποτρίχωση μπικίνι και ένα πεντικιούρ στη μία πατούσα.
(Είπαμε, ο Αλέξης είσαι, δεν είσαι και ο Μουρούτης να δώσεις προσφορά πεντικιούρ-μανικιούρ και μια απολέπιση σώματος).

Η ατάκα της Μαρίας

Είναι λοιπόν Δευτέρα μεσημέρι, παρακολουθώ Αlpha - ειδήσεις και βλέπω τη Μαρία Νικόλτσιου. Επειδή η Μαρία μου αρέσει πολύ ως παρουσιάστρια δελτίου, ακούω και τις ειδήσεις φυσικά. Μεγάλη χαρά για μένα που είδα λοιπόν δίπλα της τον κύριο Μπουτάρη από τη Θεσσαλονίκη… Ξεκινάνε την κουβέντα, η Μαρία ρωτάει «γιατί αποφασίσατε να κατεβείτε για δεύτερη φορά;», ο κύριος Μπουτάρης αρχίζει να απαντάει ότι «η πρώτη μου θητεία ήταν κολοβή…», αναφέρεται στα προβλήματα της Θεσσαλονίκης, λέγοντας, και πάρα πολύ σωστά, ότι τα σκουπίδια και η αποκομιδή τους δεν είναι θέμα ΠΑΣΟΚ, Νέας Δημοκρατίας ή ΚΚΕ..., και εκεί κάπου τον διακόπτει η Μαρία για να θέσει την επόμενη ερώτηση λέγοντας: «Κύριε Μπουτ-άρα μου»… Διπλώθηκα στα γέλια, αλλά τόσο η Μαρία όσο και ο κύριος Μπουτάρης συνέχισαν -εξαιρετικούς τους βρήκα και τους δύο- με την απλή διόρθωση της Μαρίας «Κύριε Μπουτάρη…».
Μετά το «κο-λαράκι μας» της Μάρως Λεονάρδου από το δελτίο ειδήσεων του Μega κάποτε, η οποία ήθελε να αναφερθεί στο «κοκκαλάκι μας», και τη δική μου «Γιουγκοσλα-βίτσα» (αυτό ήταν το σαρδάμ μου όταν έλεγα δελτίο ειδήσεων στον ΑΝΤ1, την εποχή που βομβάρδιζε το ΝΑΤΟ τη Γιουγκοσλαβία)…, βρήκα το σαρδάμ της Μαρίας Νικόλτσιου τρισχαριτωμένο.

«Της πάει ο χωρισμός»


Είδα κούκλα τη Βάσια Παναγοπούλου στο «Χυτήριο». Εναν χώρο που διαχειρίζεται αποκλειστικά η ίδια. Την αντάμωσα στην παρουσίαση του βιβλίου της Τζένης Χειλουδάκη «Αίγλης και Κρίσης γωνία». Σε μερικές γυναίκες λοιπόν πηγαίνει πολύ ο χωρισμός. Είχα να τη δω πάνω από δύο χρόνια. Αν και δούλευε ασταμάτητα πίσω από το μπαρ, έμοιαζε κορίτσι. Και μετά απ’ αυτό, σας πάω κατευθείαν στη Γιουροβίζιον. Ετσι, για να δείτε πόσο γρήγορα μεταφέρω διαφορετικά νέα. Και σας αναφέρω: Το καλύτερο σχόλιο για την Κοντσίτα το άκουσα από τον Τάκη Ζαχαράτο στην εκπομπή της Γωγώς και της Μαίρης Αυγερινοπούλου στον Παραπολιτικά FM: «Μου θυμίζει τον Γιώργο Καπουτζίδη με τα μαλλιά kardashian!».

î Πιο σύγχρονη είναι η Ζωζώ Σαπουντζάκη από τα συνθήματα που ακούστηκαν στην παράταξη του ΚΚΕ στις φοιτητικές εκλογές: «Ζήτω ο Λένιν, ζήτω ο Στάλιν, ζήτω ο Κόκκινος Στρατός, ζήτω ο Ζαχαριάδης, ο μεγάλος αρχηγός».

î Με τέτοια συνθήματα η Ζωζώ Σαπουντζάκη ίδρυσε το κίνημα των ΠΑΝΚ, γράφω εγώ τώρα… που φυσικά σας γράφω όπως εγώ καταλαβαίνω την ειδησεογραφία.

î Η σελίδα, μετά την αναγνωσιμότητα που έχει και τους χιλιάδες οπαδούς,… σκέπτεται να μπει σε διαδικασία ιδρύσεως φορέα, με σκοπό να γεφυρώσουμε τις διαφορές ανάμεσα στην «Ελιά» και στο «Ποτάμι».

î Kάτω από μια ελιά που περνάει το ποτάμι χρειαζόμαστε ένα ΠΑ-ΓΚΑ-ΚΙ (Πανελλήνιο Γκάου Κίνημα).

Κυνηγούσε... Ινδιάνους



Τιμή και δόξα στον… κόκκινο ναύαρχο. Ο Γιάννης Ντουνιαδάκης, απόστρατος αντιναύαρχος, δήλωσε ότι κατεβαίνει με το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, γιατί είναι πατριωτικό κόμμα και γιατί θέλει να στείλει μήνυμα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που αντιστέκονται στην εφαρμογή δογμάτων του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. (ο απόστρατός μας έχει υπηρετήσει στο ΝΑΤΟ). Τα παράλογα ξεσηκώνονται: Το ΚΚΕ πάει με ναύαρχο στο ευρωψηφοδέλτιο και ο Μπούκουρας, που έκανε πασαρέλα με τα χρώματα της Χρυσής Αυγής, «ξύπνησε κλαίγοντας» γιατί είδε στον ύπνο του ότι ήταν καουμπόη και κυνηγούσε Ινδιάνους! Αμαρτία, πάντως, είναι να ξεσπάει στη Βουλή, αναζητώντας μια απάντηση για το τι είναι το «ψυχοφάρμακο ladose και lexotanil και όλοι να κάνουν τα… παγώνια». Να γιατί μετά ο λαός σάς λέει τους βουλευτές ψεύτες και υποκριτές.

Η Ελενα με συνεπήρε



Βρήκα εξαιρετική την εκπομπή «Προσωπικά» με την Ελενα Κατρίτση και φιλοξενούμενο τον Αρη Τερζόπουλο. Πρέπει να την είδα κάπου κοντά στα ξημερώματα, καθώς ξύπνησα και κάνοντας ΖΑΠ έπεσα σε αυτή την καταπληκτική συνάντηση.
Με ένα πρόσωπο που δεν δίνει συνεντεύξεις, έναν άνθρωπο που αποτέλεσε μαγική προσωπικότητα, καθώς υπέγραψε από το περιοδικό «Γυναίκα» και το «Κλικ» έως τα υπέροχα «Μίκυ Μάους», έναν εκδότη-δημοσιογράφο που πάντα αγαπούσα να διαβάζω. Η Ελενα Κατρίτση μας οδήγησε στον χώρο όπου γεννιόντουσαν χάρτινες ιστορίες, τα περιοδικά του ομίλου, μέχρι που… ο Αρης Τερζόπουλος έπεσε σε μια «μαύρη τρύπα». Οσα είπε και όσα ρωτούσε η δημοσιογράφος με έκαναν να μη θέλω να ζαπάρω σε άλλο κανάλι. Το αντίθετο, εκνευρίστηκα όταν έπεσαν οι τίτλοι τέλους… Και έτσι είδα και λίγο από την εκπομπή της Ρίκας Βαγιάννη.
Η εκπομπή ήταν γυρισμένη στο Studio Sierra, έναν ακόμη ιστορικό χώρο για τον κόσμο της μουσικής, με μια Ρίκα που έμοιαζε να είναι το ίδιο κοριτσίστικη και κεφάτη όπως όταν ξεκινούσε καριέρα, με φωτισμό εξαιρετικό, αλλά με μοντάζ που με έκανε να φωνάξω «Χασάπηηηηη!».

Keywords
σκεψεις, νεα δημοκρατια, αλέξης τσίπρας, χρυση αυγη, εκλογες, ικεα, twitter, συριζα, νέα, προσφορες, τσιπρας, κοζανη, ειδήσεις, θεσσαλονικη, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΑΝΤ1, νατο, στρατος, βουλη, lexotanil, ελενα, αρης, studio, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , μπουταρης, ανθιμος μπουταρης, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, αποτελεσματα πανελληνιων, Καλή Χρονιά, ρικα βαγιανη, εκλογες 2012, αποτελεσματα πανελληνιων 2012, παραπολιτικα, αλέξης τσίπρας, αποτελεσματα, βουλευτες, δημοκρατια, δουλεια, δωρεαν, θεμα, θητεια, καριερα, περιοδικα, χρωματα, ανθρωπος, γιουροβιζιον, δευτερα, δειτε, δικη, δοξα, ελενα, ευρω, ειπε, ελια, εποχη, επρεπε, ζαχαριαδης, ζωζω σαπουντζακη, ιδια, ιδιο, υπνο, θυμιζει, ιστορικο, κομμα, λενιν, μαλλια, μαρια, νατο, νερο, ξημερωματα, παντα, παρουσιαση, πεντικιουρ, προβληματα, ρευμα, σταλιν, συνθηματα, τι ειναι, φυσικα, χαρα, ψευτες, δημοτικα, δωσεις, εφαρμογη, γελια, lexotanil, μπικινι, studio, θελω να
Τυχαία Θέματα