Οι (παρα)αμοντάριστες σκέψεις μου!

Ας ξεκινήσει το εβδομαδιαίο μας ραντεβού μιλώντας για σεξ. Δεν ξέρω εσείς, αναγνωστάρια μου, τι κάνετε στον συγκεκριμένο, πολύπαθο τομέα και ούτε που με νοιάζει.
Να ξεκαθαρίσω για ακόμα μία φορά ότι υποστηρίζω μέχρι το τελευταίο ζωντανό εγκεφαλικό μου κύτταρο ότι ο καθένας μπορεί να τη βρίσκει στο κρεβάτι του με όποιον θέλει και όπως θέλει.
Αν θέλει μια κυρία νοικοκυρά, με «φραπέ» μαλλί, να ντύνει τον άντρα της Σταχτοπούτα

και ο κύριός της να το κάνει με κέφι... μπράβο που το παίζουν το παιχνίδι και βάζουν φωτιές στα τούλια!!!
Αν θέλει κάποιος την κυρά του να τη βλέπει με φτερό στο αφτί και μια φούντα στο «τιρλιλί της», υπερθεματίζω και αν, γράφω αν, τους τελειώσουν τα φτερά... έχω εγώ καβάτζα από την εποχή που έκανα το καμπαρέ να τους δανείσω.
Αλλά όταν είδα και άκουσα τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, που από εδώ και κάτω για λόγους συντομίας θα τον αποκαλώ Κ(ου) ΜΠ(ου), να δηλώνει στους «Καρντάσιανς» ότι η ερωτική σύντροφός του τού ζητούσε κατά τη διάρκεια του σεξ, εκεί που συντηρητικιά δεν με λες, να της διαβάζει, ανακάθησα στο μαξιλάρι.

Η... αφήγηση του Κώστα



Βάσει όσων γράφτηκαν παραπάνω, συμπεραίνεται το «ποτέ μη λες ποτέ». Και αυτό γιατί μπορεί να μας έρθει στο κεφάλι γκόμενος ή γκόμενα που για να κρεσεντάρει να αποζητά ανάγνωση κειμένου... Εγώ, πάντως, μέχρι στιγμής, από τόοοοοοοοτε που ενεργώ, τέτοιο βίτσιο δεν διαχειρίστηκα... Χαράς στο κουράγιο του Κ(ου) ΜΠ(ου). Αναρωτιέμαι, λοιπόν, τι θα μπορούσε να της διαβάζει. Το πρώτο που σκέφτηκα, σύμφωνα με τις σπουδές του, ήταν «Η Τραπεζική Επενδυτική»... ή, πόσο βιτσιόζα μπορώ να γίνω, πόσο χαμένο πάει το ταλέντο μου, την ώρα που από την ερωτική ένταση έχουν σηκωθεί όρθιες ακόμη και οι τρίχες από τα φρύδια, να ζητάει να της διαβάσει τη λίστα με το τι εξετάσεις κάνει ο ΕΟΠΥΥ και ποιες όχι... Αυτό με τον Κ(ου) ΜΠ(ου) θέλω να το κουβεντιάσω κάποτε. Εκνευρίστηκα και με τους «Καρντάσιανς» (όλους) που δεν ρώτησαν τι της διάβαζε. Μη νομίζετε ότι δεν έβαλα τον εαυτό μου στη θέση του... Υπόσχομαι, πάντως, ότι, αν ο γκόμενός μου (λέμε τώρα) μου ζητήσει να του διαβάζω, θα ετοιμάσω από τώρα τρεις εναλλακτικές: 1) Τον Τσελεμεντέ της γιαγιάς με τσακισμένη σελίδα στην καρυδόπιτα με σιρόπι, 2) τη «Ρωσική Επανάσταση όπως την έζησα» του Κάουτσκι και 3) «Οι σταυροφορίες από την πλευρά των Αράβων».

Η κατάρρευση ενός μύθου


Είδα Ναταλία Γερμανού με Βίκυ Κουλιανού, Νόνη Δούνια, Ιωάννα Σουλιώτη και Ρέα Τουτουντζή. Κατάλαβα ότι σε αυτή τη χώρα η μόνη που έχει κάνει μπότοξ είμαι εγώ. Θέλω να εκφράσω τη συμπόνια μου στην Ιωάννα Σουλιώτη και τη Νόνη Δούνια, που επέλεξαν να διεκδικήσουν θέσεις στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ευτυχώς και γκρεμίστηκε ο κυρίαρχος μύθος ότι διάσημα μοντέλα έχουν σχέσεις με ουσίες ή αμαρτωλή ζωή. Αυτά γίνονται μόνο στο εξωτερικό... Για σεξουαλική παρενόχληση, δε, το είπανε όλες: ποτέ.
Συμπέρασμα: Εγώ τελικά παιδεύτηκα, γιατί μου λείπανε δέκα πόντοι. Με δέκα πόντους συν... ούτε εξέταση για χοληστερίνη δεν θα έκανα μετά από δέκα χρόνια. Ολα τα ανθυγιεινά μόνο στους δημοσιογράφους γίνονται. Γκαντέμω είμαι.

Ειδήσεις που τάραξαν τα τσάκρα μας

î Η Μαρία Μπεκατώρου έχει αλλάξει εμφανισιακά, ε; Στο πρόσωπο εννοώ. Δεν είναι ακριβώς η Μαρία που αγαπήσαμε. Μάλλον θα τρώει πολλά ψάρια, που έχουν βιταμίνη Ε...


î Συμφωνώ με τον Αλέξανδρο Ρήγα που βρήκε τον Αρη, ο οποίος μεταλλάχθηκε σε Beyonce, κάπως όχι τόσο «θεά», που τον βρήκε ο Τάκης Ζαχαράτος. Εμένα πάλι που μου φάνηκε ο άνθρωπος ότι έμοιαζε με τον πιο ψηλό από την οικογένεια Ντάλτον τι με λες;


î Τη μεγάλη είδηση σας την κρατάω για το τέλος. Δεν γλυτώνετε από εμένα. Θα κυκλοφορώ και στο ραδιόφωνο «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM». Τι θα κάνω εκεί; Πριτςςςςςςςςςς που θα σας το γράψω. Πάντως, θα είμαι ασύδοτη. Ετσι τους αρέσω μου είπανε και αυτό θα κάνω.

Το μαλλί της Εύας


Κομμώτρια δεν με λες, αλλά η Εύα Αντωνοπούλου, που την είδα να λέει το Σαββατοκύριακο ειδήσεις στον ΣΚΑΪ, λανσάρισε μαλλί «πίστας», που δεν πρόλαβε η κομμώτρια να το μπουκλάρει καλά. Δεν είναι μαλλί αυτό για ειδήσεις, πουλάκια μου. Τζάμπα τα σεμινάρια και τα λεφτά στο ITN. Δείτε, μαναράκια μου, πώς είναι οι παρουσιάστριες σε μεγάλα κανάλια του κόσμου.
Και τώρα κάτι άλλο. Η αγαπημένη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φιλοξενούσε ένα Σάββατο τον ηθοποιό Ορφέα Παπαδόπουλο. Ο ηθοποιός, λοιπόν, ομολόγησε ότι όταν ήταν στην εφηβεία του άρεσαν μεγαλύτερες γυναίκες. Δεν «σπαρτάρισα» από έκπληξη. Δεν σπαρτάρισα εκείνη τη στιγμή... γιατί σε μερικά δευτερόλεπτα η Κωνσταντίνα τον ρώτησε: «Τώρα που μεγάλωσες, σου έφυγε;».

Πρόσκληση για μονομαχία


Ειλικρινά δεν αντέχω άλλο αίμα. Αναρρίγησα πρωινιάτικα όταν είδα τον Δήμο Βερύκιο στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha. Εκείνη, αν και εγκυμονούσα, προθυμοποιήθηκε να γίνει «γέφυρα» επικοινωνίας μεταξύ του Κωστόπουλου και του Βερύκιου. Σε αυτή την καλή-ευγενική-κεφάτη πρόταση της παρουσιάστριας, ο Δήμος είπε «προειδοποιώ τον Κωστόπουλο, αν με πετύχει στο “Gaspar”, να μαζέψει τους μπράβους του και να φύγει από το μαγαζί». Διευκρίνιση προς ανυποψίαστα αναγνωστάρια. Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι το trendy μαγειρείο στην περιοχή του Ψυχικού, όπου η μερίδα κοστίζει από 17 έως 20+ ευρώ. Κάντε κουμάντο τώρα πόσο πάει το γευματάκι για δύο που να γουστάρουν και ένα κρασί-ποτήρι συν μια σαλάτα. Σε αυτό το σημείο συνάντησης, λοιπόν, που δεν είναι ούτε μια αλάνα στα Τουρκοβούνια, ούτε ένα γούπατο στον Ασπρόπυργο, προειδοποίησε ο Βερύκιος τον Κωστόπουλο να μην συναντηθούν, γιατί προφανώς θα γίνει μακελειό.
Κατ’ αρχάς, έχοντας γνώση της περιοχής, δίπλα είναι και το Αστυνομικό Τμήμα του Ψυχικού, οπότε θα φτάσουν οι αστυνομικοί με τα πόδια, που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστούν βενζίνη, άρα οικονομία για το υπουργείο Δημόσιας Τάξης (σε περίπτωση εμπλοκής λέμε), γιατί μπορεί και να σκιαχτεί ο Κωστόπουλος και να μην ξαναπάει στο μαγαζί. Σκέψου τώρα τη σκηνή να μπαίνει ο Πέτρος και να του έρχεται στο κεφάλι, σαν χλαπάτσα, μια μερίδα καπνιστός σολομός καραμελωμένος με σουσάμι.

Keywords
σκεψεις, συγκεκριμένο, κύτταρο, εοπυυ, εκλογες, ειδήσεις, beyonce, παραπολιτικα, alpha, διευκρίνιση, trendy, σαλατα, σημαίνει, δημοτικες εκλογες 2010, αλλαγη ωρας, eurobank alpha, alpha eurobank, Καλή Χρονιά, εκλογες 2012, βικυ σταματη, μαρια πατσα, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, αστυνομικο τμημα, εκλογες 2010 δημοτικες, μακελειο, καρυδοπιτα, γνωση, εγκεφαλικο, ηθοποιος, ιωαννα σουλιωτη, οικονομια, ραδιοφωνο, ρεα, ρωτησε, χοληστερινη, ψαρια, ωρα, alpha, αιμα, ανθρωπος, αφηγηση, βενζινη, βικυ, βιταμινη ε, βικυ κουλιανου, γινει, γινονται, γκομενα, δημος, δειτε, διευκρίνιση, ευα, ευρω, ειπε, εξετασεις, εποχη, ερχεται, ευα αντωνοπουλου, ζωη, ιωαννα, κυρια, κύτταρο, κρασι, λεφτα, μοντελα, μαρια, μυθος, ναταλια γερμανου, οικογενεια, ουσιες, ραντεβου, ρηγα, σαββατο, σεμιναρια, σεξουαλικη παρενοχληση, συγκεκριμένο, σουσαμι, σιροπι, τμημα, φουντα, φρυδια, φτερα, φορα, χλαπατσα, beyonce, χωρα, υπουργειο, κρεβατι, κωνσταντινα, κωστοπουλος, μια φορα, παιχνιδι, ποδια, σημαίνει, σκηνη, trendy, τρωει, θελω να, θεσεις
Τυχαία Θέματα