Οι (παρα)αμοντάριστες σκέψεις μου!

Οχι ότι θα το πάρω προσωπικά, αλλά ο εκδότης μας από την προσωπική του σελίδα στο fb μας ενημέρωνε ότι σε αυτό το τεύχος θα μάθουμε τα πάντα για το ράψιμο. Αν υποθέσω ότι θα μου ζητήσετε να γίνω γαζώτρια και να μαντάρω τις κάλτσες σας, σας ξεκαθαρίζω ότι μια lady δεν θα αναμετρηθεί με κουβαρίστρες και δαχτυλήθρες. Μιλημένα - ξηγημένα. Πάμε τώρα να σας γράψω θέματα που με συντάραξαν. Πιο ράψιμο, κύριε Κουρτάκη μου; Γιατί δεν κάνουμε αφιέρωμα στο ταντρικό σεξ; Δεν έμαθες, εκδότη μου, για το ταντρικό; Θα σε ενημερώσω συντόμως γιατί βαριέμαι

να γράψω πολλά. Την επόμενη φορά θα σου τα εξηγώ με μήνυμα στο inbox.

Ο Γιώργος και η Φαίη, μια μέρα, είχανε καλέσει στην εκπομπή τους μια εξειδικευμένη στο ταντρικό σεξ, που έμοιαζε λίγο σαν «Σουβλίτσα». Είχε κιτρινοξανθωπό μαλλί και προφανώς από το πολύ ταντρικό που έχει βιώσει, ήταν εξαντλημένη και καθόταν στο πάτωμα. Οι δύο οικοδεσπότες, προφανώς για να μην τη φέρουν σε δύσκολη θέση, κάθησαν και αυτοί κατάχαμα. Αυτή, λοιπόν, η ταντρομυημένη, εξηγούσε, αφού είχε ανάψει και κάτι φιτίλια που σιγόκαιγαν, ότι μπορεί... -κρατήσου, εκδότη και μη συνοφρυώνεσαι...-, λέει, να κάνουμε και με τη βοήθεια των φρούτων ταντρικό, που διαρκεί έως και τρεις ώρες και κάτι.

Η περιέργεια του Λιάγκα


Οπως καταλαβαίνετε, ένα θέμα σαν το παραπάνω δεν εξαντλείται εύκολα. Ετσι και εγώ συνεχίζω. Μετά τις δηλώσεις της εξειδικευμένης στο ταντρικό σεξ, ο Λιάγκας ζήτησε (μεταξύ μας, τον καταλαβαίνω. Ενας βαριά εργαζόμενος άνθρωπος, ε, δεν μπορεί να είναι στο μαναφούκι περισσότερο από κάτι λεπτά... μη λέμε και μ@@@@ς) να μάθει πώς... διευρύνεται η διάρκεια. Αυτή λοιπόν η «Σουβλίτσα», που από την πολλή καθυστέρηση στην κορύφωση προφανώς μιλούσε με χρονοκαθυστέρηση..., έλεγε ότι οι φίλοι του ταντρικού αν φτάσουν στις τρεις ώρες και είκοσι λεπτά, το διαδίδουν σαν φαινόμενο.
Τώρα, αν πιάσω να το επεκτείνω βάσει βιωματικών εμπειριών, θα με αποκαλέσεις προστυχάτζα και θα πιαστούμε πάλι να εξηγούμε τα αυτονόητα. Συγγνώμη, κούκλα μου (στη δασκάλα του ταντρικού αναφέρομαι), αλλά στον κύκλο μου, που δεν έχουμε ζήσει και λίγα στη ζωή μας, έχουμε χτυπήσει πρωτάθλημα και χωρίς τη βοήθεια φρούτων. Σιγά μην καθάριζα μανταρίνια πριν. Τι λες, κούκλα μου… Η διάρκεια εξαρτάται από το… πώς να το εξηγήσω για να μη με λογοκρίνει ο Φουσκίδης. Από την κάψα (ευτυχώς βρήκα λέξη που περνάει).Καλοκαίρι μετά από μαργαρίτες (δεν εννοώ τα λουλούδια), το κρατήσαμε το θεματάκι όσο περίπου κρατάει η Λειτουργία της Μεγάλης Πέμπτης (Θεέ μου, συγχώρα με).

Η άγνοια... κοστίζει


Πόσο γλυκά μίλησε η Χριστίνα Παππά για τον Κολντεμπέλα, που υπήρξε σύζυγός της. Είπε το Χριστινάκι ότι εκείνη ήθελε να κάνει δεύτερο παιδί, χωρίς να τη νοιάζει η σιλουέτα της, αλλά τόσο ο Κολντεμπέλα όσο και ο αδελφός του είχαν θέμα γονιμότητας. Η αλήθεια είναι ότι με βασάνιζε χρόνια τώρα ο λόγος που δεν έκανε δεύτερο παιδάκι η Χριστίνα. Επιπόλαιη όπως είμαι, δεν στάθηκα να ερευνήσω το συμβάν. Καλά, τόσα χρόνια δεν βρέθηκε ένας να μιλήσει στον Κολντεμπέλα για το όζον και τον υπέροχο ντόκτορα Φικιώρη, ο οποίος υποστηρίζει χρόνια ότι η θαυματουργή αυτή ουσία θεραπεύει από μυρμηγκιά μέχρι προβλήματα ολιγοσπερμίας; Α, συγγνώμη, αλλά ο ντόκτορ χρόνια τώρα διαλαλεί τα ευεργετικά αποτελέσματα.

Ειδήσεις ποθ τάραξαν τα τσάκρα μας...

- Η Ζέτα Μακρυπούλια τελικά είναι η μόνη Ελληνίδα εργαζόμενη που έχει τόσες προτάσεις μέσα στην κρίση. Αλλά και εκείνη, μεγαλόψυχη. Εκανε δηλώσεις πριν κάνουν τα κανάλια (Μega και ANT1). Οι εργαζόμενοι στις υπάρχουσες εκπομπές θα ήθελαν να στείλουν παξιμάδια στο Ζετάκι.


- Βιολογικά προϊόντα θα παράγει το ζεύγος Μενεγάκη - Παντζόπουλου. Μμμμμ... Το έκανε πρώτος ο Ιορδάνης Παπακυριακού στις ζαρντινιέρες του και μας έφερνε μελιτζάνες, και χωρίς να τις χρεώνει.

- Παρουσιαστής εξαιρετικά γνωστός πήγαινε συχνά στην αίθουσα του σταθμού όπου παρουσίαζε ειδήσεις τρώγοντας τυρόπιτα και πίνοντας σοκολατούχο γάλα. Ζητούσε πολύ συχνά, έως συχνότατα, από τη μακιγιέζ να τον ξεματιάζει. Η κοπέλα δεν ήξερε, αλλά... τι να έκανε, έπαιζε τον ρόλο της ξεματιάστρας. Αποτέλεσμα; Εκείνος υποστήριζε ότι καμιά δεν μπορούσε να τον ξεματιάσει καλύτερα από εκείνη και τη μητέρα του.

Το μαλλί φέρνει χρήμα


Δείτε τους νέους διάσημους κομμωτές-ιδιοκτήτες της υπέροχης βίλας του ζεύγους Κωστόπουλου στη Μύκονο. Πείτε μου τώρα, πόσο τρελοί για δέσιμο είναι όσοι θα πάνε βλέποντας αυτά τα δύο αγόρια (!!) να κάνουν ντεκαπάζ στον έναν από τους δύο; Αν είναι με τέτοιο μαλλί να γίνεσαι κοσμαγάπητος, παρατάω τον υπολογιστή και πιάνω το πινέλο. Μόνο τους συναδέλφους στον όμιλο να κρεπάρω, ένα δυάρι στο Κορακοχώρι το πήρα στο τρίμηνο. Ε; Η πρώτη πελάτισσα στην οποία θα προσφέρω δωρεάν βαφή και κόψιμο είναι η Αλεξάνδρα Τσόλκα. Την είδα στην Ελεονώρα Μελέτη με μαλλιά μακριά και ξανθά. Αλεξάνδρα μου, με ξέρεις εμένα με την εμμονή του μαλλιού. Προτείνω άμεση αλλαγή βαφής. Δύο χρώματα προτείνω. Κόκκινο ή καστανό και κοντό καρέ. Αυτό με το οποίο κυκλοφορείς τώρα είναι άκυρο. Παρακαλώ όπως μεριμνήσετε.

Αισθάνεται Αυτιάς



Ο χωρίς... αυτιά (παρουσιαστής, ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος) που μας «ενημερώνει» από τη συχνότητα του «ΕΨΙΛΟΝ», έτσι όπως τον βλέπω, αισθάνεται -το αισθάνομαι ότι το αισθάνεται- Αφτιάς Γιώργος.
Απλώς ένα σύμφωνο ή ένα φωνήεν δεν είναι λεπτομέρεια στη λέξη, σεβαστέ μου κύριε. Αλλο δηλαδή το «Μόνος» και διαφορετική η σημασία αν μετά το πρώτο «ο» προστεθεί ένα «υ». Αλλο το «κούκλος» και άλλο το «κουλός». Θα μου πεις, ποια η διαφορά; Ενα «κ» και ένας τόνος. Mε όλο τον σεβασμό στην προσπάθειά σας και επειδή νιώθω ότι αυτιά έχετε, όμως λίγο αδιάβαστος μου είστε. Αλλά μικρός είστε. Μπορείτε ακόμη να μάθετε. Ενημερώσατε το τηλεοπτικό κοινό, πρωί-πρωί, μετά τη δήλωση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου ότι είναι οροθετικός, ότι το AIDS το κολλάνε οι ομοφυλόφιλοι, ενώ... όσοι πάνε με γυναίκα, τίποτις.
Λοιπόν, επειδή μπορεί να ακούνε άμυαλα αγόρια και άβγαλτα, όπως εσείς, πριν πετάξετε «ρουκέτα» ρωτήστε γιατρό, ας είναι και οδοντίατρος ακόμη και κτηνίατρος να είναι, θαύμα θα σας πληροφορήσει. Ξέρετε πόσες κυρίες που προσφέρουν σεξ, χωρίς να είναι δηλωμένες, είναι φορείς του AIDS, στις οποίες πηγαίνουν άμυαλα αγόρια και ζητάνε σεξ χωρίς προφυλακτικό;
Μετά μια χαρά το κάνουν και με την αρραβωνιάρα τους ή με τη σύζυγο. Το 1985 πίστευαν κάποιοι στη χώρα ότι το AIDS κυκλοφορούσε στην Αϊτή και ήταν νόσος των ομοφυλόφιλων.

Keywords
σκεψεις, ζετα μακρυπουλια, ελεονωρα μελετη, lady, inbox, καλοκαιρι, ειδήσεις, ant1, ελενη μενεγακη, μυκονος, νικολοπουλος, εψιλον, aids, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, Ημέρα της μητέρας, αλλαγη ωρας 2012, αλλαγη ωρας 2013, ητανε μια φορα, αποτελεσματα, γλυκα, γυναικα, δωρεαν, θεμα, μητερα, μυρμηγκια, οζον, τυροπιτα, χρωματα, aids, αγνοια, ακυρο, αλεξανδρα, ανθρωπος, αυτια, βοηθεια, βαφη, γαλα, γινεσαι, δευτερο, δυαρι, δηλωση, δηλωσεις, ευκολα, αιθουσα, ειπε, εμμονη, ζαρντινιερες, ζευγος, ζετα, ζωη, εικοσι, θαυμα, ιορδανης, κυριε, κοψιμο, λειτουργια, λιαγκας, μακρια, μαλλια, μελιτζανες, μενεγακη, μπορειτε, ντεκαπαζ, ξανθα, ξερετε, παντα, οροθετικος, ουσια, παιδι, παμε, ραψιμο, πηγαινε, προβληματα, πρωι, ρολο, συζυγο, συχνοτητα, τονος, φορα, χριστινα, χριστινα παππα, χαρα, ωρες, αγορια, εκπομπες, φιλοι, χωρα, inbox, κοπελα, lady, μελετη, μυκονο, οδοντιατρος, θεματα, υπεροχο
Τυχαία Θέματα