Οι (παρα)αμοντάριστες σκέψεις μου!

Μετά το μυστικό του Αγίου Δισκοπότηρου και των ναϊτών ιπποτών, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αποκάλυψε το μυστικό του κεμπάπ. Τα ταξίματα που έκαναν εκατομμύρια νοικοκυρές στην Παναγιά της Τήνου και την Εκατονταπυλιανή, την Προυσιώτισσα και τη Γλυκοφιλούσα φέρανε αποτέλεσμα. Χρόνια τώρα, χιλιάδες ψήστες μετρούσανε τους γαλαξίες και τα αστέρια, ψάχνοντας μια Φώτιση.
Το κεμπάπ ήταν σπαζοκεφαλιά, μέχρι που

ένα βράδυ η Φαίη έφαγε το κεμπάπ της Αργυρούς. Από εκεί και μετά, η ιστορία της ανθρωπότητας άλλαξε. Τίποτα δεν ήταν εύκολο για τη Φαίη στην αρχή. Χρειάστηκαν προσπάθειες μηνών από πλευράς της για να ευαισθητοποιηθεί η μαγική μαγείρισσα. Ισως αν δεν ήταν έγκυος η Φαίη να μη φτάναμε στο σημείο με κομμένη την ανάσα να παρακολουθούμε στις 21 Ιανουαρίου το πρωί τον πρόλογο των παρουσιαστών της εκπομπής του Antenna, που προειδοποιούσαν ότι για πρώτη φορά θα αποκαλύψει η Αργυρώ τη συνταγή του κεμπάπ.
Μετά τον πόλεμο του Περσικού, που ανέδειξε πρώτος ο Antenna, αφήνοντας το Mega να τρώει τη σκόνη του, η επόμενη μεγάλη ήττα για το κανάλι των εκδοτών ονομάζεται «κεμπάπ». Στη συνέχεια, θα σας αναφέρω ακόμη ένα θρίλερ για το ίδιο θέμα -μην το πάρετε ελαφρά-, το οποίο γράφω γιατί κάθε μεγάλος δημιουργός πριν φτάσει στο απόγειο της καριέρας του περνάει φάσεις αυτοκαταστροφής.

Εγένετο... θαύμα


Και τώρα, όπως ήδη σας έχω αναφέρει παραπάνω, σας παρουσιάζω το... θαύμα. Τριάντα κεμπάπ έφαγε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και επέζησε. Η ίδια η ταλαντούχα μαγείρισσα, πριν αποκαλύψει στους τηλεθεατές και τις τηλεθεάτριες του Antenna τον τρόπο για να μη γίνει το κεμπάπ «λάστιχο», δήλωσε ότι πριν το διαθέσει στην παραγωγή... χρειάστηκε να φάει τριάντα... κεμπάπ. Μαρμάρωσα, εκδότη μου. Το πίστευες ότι θα ζούσε ένας άνθρωπος, αν δεν ήταν ο Πάγκαλος ή ο Βενιζέλος, μετά από τριάντα κεμπάπ; Λυπάμαι, αλλά μόνο σε αυτή τη σελίδα υπάρχει κοινωνικό ρεπορτάζ. Μας έχετε ζαλίσει με τα πολιτικά, με αποτέλεσμα μεγάλα τμήματα πληθυσμού να συνωστίζονται σε εκπομπές για την Τέχνη και τον πολιτισμό (βλέπε Λιακόπουλο). Να λοιπόν τι αυτοθυσία χρειάζεται για να κάνει μια γυναίκα καριέρα ως τηλεοπτική μαγείρισσα. Γιατί υποθέτω ότι η Αργυρώ δεν έχει δοκιμάσει μόνο 30 κεμπάπ, αλλά για να αγγίξει την τελειότητα θα έχει φάει και 30 πιάτα με γίδα βραστή, 30 μπακλαβαδοκανταΐφια, 30 σαρμάδες και 30 γαρδούμπες.

Βάπτισε τον Ξηρό


Μαρία Σαράφογλου, «νονά» του Ξηρού. Κυριακή ήταν που έβλεπα το κεντρικό δελτίο του Μεγάλου Καναλιού και το θέμα αφορούσε στην τρομοκρατία. Δεν θα το έλεγα και... ελαφρύ. Είναι λοιπόν η Μαρία Σαράφογλου και αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις. Δίνει «πάσα» στη ρεπόρτερ. «Τι νέα υπάρχουν για την απόδραση του Χριστόφορου Ξηρού;». «Χριστόφορος» ο Χριστόδουλος... Δεν πειράζει, καλή καρδιά. Εγώ έχω κάνει χειρότερα, Μαρία μου. Είχα ονομάσει τη Γιουγκοσλαβία «Γιουγκοσλαβίτσα» τον καιρό που τη βομβάρδιζαν τα ΝΑΤΟϊκά αεροπλάνα.

Ειδήσεις που τάραξαν τα τσάκρα μας...

-Ο Γιώργος Παπαδάκης, αμφισβητώντας αν ο Αδωνις Γεωργιάδης δεν βάφει τα μαλλιά του, ερεύνησε, κατά δήλωσή του, το θέμα. Η έρευνα δεν με καλύπτει πλήρως, καθώς ο δημοσιογράφος δήλωσε ότι είχε τζελ και δεν μπορούσε να διακρίνει καλά τη ρίζα.

-Είδα Σταμάτη Κραουνάκη στο Ιδρυμα Κακογιάννη. Ο Κραουνάκης είναι μια εμβληματική προσωπικότητα, μιας εποχής που οι άνθρωποι ψάχνουμε χαρισματικούς ηγέτες. Αυτό που θα δείτε είναι παρέμβαση, άποψη, θέση και πρόταση σε ένα σύστημα που έχει μετατραπεί σε τουμπανιασμένο πτώμα.

-Αγνωστοι έκλεψαν κούτες Viagra από την Πολεμική Αεροπορία στη Βάση Νόρφολκ της Βρετανίας. Οι υπεύθυνοι δήλωσαν ότι τα χρησιμοποιούν οι ιπτάμενοι για την αντιμετώπιση της υψοφοβίας.

Με ύφος Ντένης Μαρκορά


Για τη θεσμική παρουσία της Λίτσας Πατέρα δεν χρειάζεται να γράψω το παραμικρό. Τη θαύμασα όμως όταν, με ύφος Ντένης Μαρκορά στους «Δύο ξένους», μια μέρα στο πλατό της εκπομπής, την ώρα που έλεγε τα ζώδια και γινότανε θόρυβος,... δυσφόρησε (μία). Οι θόρυβοι συνεχιζόντουσαν (δυσφορεί δεύτερη), για να παρέμβει η Φαίη και να πει «σιωπή, ενοχλείτε τη Λίτσα Πατέρα». Τότε, η κυρία Πατέρα γύρισε το πρόσωπό της προς τη Φαίη και δήλωσε: «Ε, ναι, λοιπόν, με ενοχλείτε». Τέλειο το βρήκα.
• Και τώρα κάτι που διάβασα και δεν γινόταν να μη σας το αναφέρω. Σχολή αυνανισμού αντρών άρχισε να λειτουργεί στη Σκοτία. Ο επιστήμονας που τη διευθύνει (η είδηση έκανε τον γύρο του Διαδικτύου) επιμένει ότι για να αυνανιστεί ένας άντρας θέλει τέχνη και τεχνική. Τα μαθήματα διαρκούν ένα Σαββατοκύριακο και δεν έχω ιδέα για το πότε υπάρχει ελεύθερο δωμάτιο στη σχολή, για όσους ενδιαφέρεστε.

Το αποκλειστικό της Αντζελας


Και τώρα θα σας παρουσιάσω μία αποκλειστική είδηση από την Αντζελα Δημητρίου. Να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη από την κυρία Δημητρίου, γιατί πλασάρομαι ως Lady Nana και, ως γνωστόν στη χώρα μας όταν αναφερόμαστε σε Λαίιντυ, η κυτταρική μας μνήμη μία εικόνα εμφανίζει: Τη μεγάλη αγάπη του Στηβ Κακέτση, που επί εποχής του κυκλοφορούσε ως Madonna made in Greece, Αντζελα Δημητρίου. Η καλλιτέχνιδα εμφανίστηκε καλεσμένη στο πρωινό του Μεγάλου Καναλιού. Με το που την είδε, το στόμα του φίλου μου του Λευτέρη... έπεσε. Παλεύει το παιδί με τα γυμναστήρια 25 χρόνια. Βρήκε την Αντζελα «φετόνι». Τι ρωτήσατε; Πώς ήταν ντυμένη; Εσύ που ρωτάς, να σταματήσεις να τρως μπουγάτσες στο κρεβάτι, γιατί το έπιασα το υπονοούμενο της «κατίνας». Η Δημητρίου, με γ@@@@@ κορμί, μιλάει για τον νέο έρωτά της και δηλώνει κοιτάζοντας τον Κωστόπουλο στα μάτια ότι «εγώ, Πέτρο μου, τραγούδησα το πρώτο ροκ τραγούδι στην Ελλάδα». Επειδή είδα τον Πέτρο και την Τζένη να μη φέρνουνε αντιρρήσεις, πιστεύω ότι τον Παύλο Σιδηρόπουλο μόνο εγώ τον άκουσα σε αυτή τη ζωή, αλλά οι δηλώσεις της Lady έχουν πάντα μια τέτοια πρωτοτυπία... που όλα τα επί της ουσίας είναι ανθυπολεπτομέρεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα