Οι ωραιοπαθείς διάσημες του... Instagram! (ΦΩΤΟ)

Οι κυρίες της showbiz, μόνο πάρτι δεν έκαναν όταν ανακάλυψαν το Instagram. Έτσι-ευτυχώς για εκείνες, δυστυχώς για εμάς- βομβαρδίζουν καθημερινά το timeline με λήψεις τους, σε σημείο που απορούμε ποια άλλη πόζα έχει απομείνει για να δούμε. Υπέρλαμπρες, βαμμένες και ντυμένες στην πένα, προσπαθούν να μας πείσουν πως είναι οι γυναίκες της διπλανής πόρτας και ότι η καθημερινότητα τους είναι ωραία!

Λήψεις

από βόλτες στην παραλία, έξοδος για φαγητό, λιώσιμο στο γυμναστήριο –γιατί αν δεν χτίσουν κορμί, δεν γίνεται- οικογενειακές φωτογραφίες με παιδιά, γατιά σκυλιά, backstage φωτογραφικό υλικό από τις δουλειές τους και φυσικά τα μοναδικά duck face με το λάγνο και αφοπλιστικό βλέμμα για να μας στείλουν την πιο γλυκιά τους «καλημέρα ή καληνύχτα».

Με όπλο την ομορφιά τους και σύμμαχο τα φωτογραφικά φίλτρα του κινητού τους, ποζάρουν και μας παρουσιάζουν, ποιόν άλλον; Τον εαυτό τους! Κι αυτό γιατί; Γιατί τον αγαπάνε και θέλουν να τον προβάλουν με κάθε τρόπο. Βλέπετε τα social media, είναι η καλύτερη τσάμπα διαφήμιση!

Πάντως επειδή εμείς βαρεθήκαμε τα συνηθισμένα και καλοστημένα, προτείνουμε –έτσι για την αλλαγή- να τις δούμε με καμιά σκούπα, ποδιά ή και την ώρα που βγάζουν τα ρούχα από το πλυντήριο! Γιατί αν θες να αποδείξεις πως είσαι η γυναίκα της διπλανής πόρτας, πρέπει οι φωτογραφίες σου να δείχνουν την πραγματική καθημερινότητα…

Δείτε περισσότερα....

Keywords
Τυχαία Θέματα