Οι Κινέζοι κάνουν στο internet 2,4 εκατ. αναζητήσεις για Σαντορίνη!

Πάντα γνωρίζαμε ότι οι Κινέζοι αγαπούν την Ελλάδα, αλλά τόση λατρεία ποιος την περίμενε;

Σε ανακοίνωση του ξενοδοχειακού επιμελητηρίου Ελλάδας, αναφέρεται ότι ο Τζόνι Ζου, Γενικός Διευθυντής της Baidu, της εταιρείας που είναι η κυρίαρχη μηχανή αναζήτησης στην Κίνα, ακτινογραφώντας την τουριστική αγορά της Κίνας αλλά και την προσβασιμότητα των κατοίκων της στο διαδίκτυο επισήμανε

ότι σήμερα το 42% του πληθυσμού της Κίνας είναι συνδεδεμένο στο internet και είναι εξοικειωμένο με την ιδέα να ψάχνει και να αγοράζει από αυτό προϊόντα και υπηρεσίες.

Ο κ. Ζού υποστηρίζει ότι το 93,6% των Κινέζων που ταξιδεύουν -που ο αριθμός τους πλέον αγγίζει τα 100 εκατ.- κάνουν τις διακοπές τους στο εξωτερικό, προσθέτοντας ότι ταξιδεύουν όλο τον χρόνο. Παράλληλα, επισημαίνει ότι για τον ελληνικό τουρισμό γίνονται ήδη στην Baidu περισσότερες από 3 εκατ. αναζητήσεις ετησίως. Πάνω από 720.000 αναζητήσεις γίνονται για την Αθήνα, 180.000 για την Κρήτη, ενώ το μεγαλύτερο ενδιαφέρον με 2,4 εκατ. αναζητήσεις έχει η Σαντορίνη.

Ειδικά για την Ελλάδα, ο αριθμός των αναζητήσεων αυξάνεται από μήνα σε μήνα, προβλέποντας ότι θα ξεπεράσει εφέτος τα 7 εκατ. Ο Γενικός Διευθυντής της Baidu ανέφερε ότι οι αγαπημένοι προορισμοί των Κινέζων στην Ευρώπη, είναι το Παρίσι και το Λονδίνο συμπληρώνοντας ότι το 51% των δαπανών τους αφορά το κομμάτι των καταναλωτικών αγορών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα πιο ενυπωσιακά παγοδρόμια του πλανήτη (ΦΩΤΟ)!

Όταν οι ισχυροί του κόσμου τρώνε εκτός... πρωτοκόλλου (ΦΩΤΟ)

Προσοχή! Μπορούν να σας κλέψουν το αυτοκίνητο με ένα μπαλάκι του τένις

Το πιο κοντινό νησί στον… παράδεισο!

Η πριγκίπισσα του Μονακό Charlene, γέννησε δίδυμα!

Έτσι σχηματίζεται μια ανάμνηση στον εγκέφαλο

Keywords
Τυχαία Θέματα