Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο

ΤΑΥΡΟΣ Μια επαφή με το εξωτερικό σας δίνει αρκετά κίνητρα για να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική πορεία και ίσως αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά το ενδεχόμενο να ζήσετε σε μια ξένη χώρα. Πιθανότητα έντονης διαμάχης για το συγκεκριμένο θέμα το Σάββατο, με κάποιο άτομο είτε από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή με το σύντροφό σας. Να είστε προετοιμασμένοι.. Την Κυριακή ίσως νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να ασχοληθείτε

με την οργάνωση του σπιτιού αλλά και τον εαυτό σας. Μη μπείτε στη λογική να αφήσετε ότι αφορά το σπίτι στην εντέλεια και προσπαθήστε να αφήσετε αρκετό χρόνο για την προσωπική σας φροντίδα και χαλάρωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ Αν δε σκοπεύετε να κάνετε κάποια εκδρομή μέσα στο διήμερο, δε σημαίνει πως πρέπει ντε και καλά να ασχοληθείτε με καθήκοντα και υποχρεώσεις. Μπορείτε να περάσετε όμορφα και στην πόλη και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια ολόκληρη περιουσία. Το Σάββατο είναι ευνοϊκή μέρα για εσάς τους Διδύμους για κοινωνικές επαφές και ψυχαγωγία από νωρίς το μεσημέρι. Την Κυριακή προσέξτε πιθανό πρόβλημα υγείας που θα σας ταλαιπωρήσει αρκετά αν δεν το προλάβετε εγκαίρως. Ίσως κάποια ψύξη, ένα τράβηγμα σε κάποιο μυ, ενδεχομένως και κάτι που έχει σχέση με το στομάχι. Ντυθείτε καλά και μην ανοιγοκλείνετε συνεχώς τις μπαλκονόπορτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κάποια λόγια που θα ακούσετε σχετικά με το σύντροφό σας θα σας στεναχωρήσουν αρκετά και θα νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από αυτούς που σας πίκραναν. Μην αφήνετε τρίτους να σας δημιουργούν αμφιβολίες για τον άνθρωπό σας από τη στιγμή που είστε σίγουροι για την επιλογή σας. Αν μερικοί δε συμμερίζονται τα αισθήματά σας δεν είναι κάτι που πρέπει να σας απασχολεί. Την Κυριακή είναι κατάλληλη μέρα να επισκεφτείτε κάποιο άτομο μεγάλης ηλικίας από το οικογενειακό σας περιβάλλον και να το παροτρύνετε να πάτε κάπου μαζί για να ξεσκάσετε. Μια βόλτα, ένα γεύμα ακόμη κι ένας κινηματογράφος, θα μπορούσαν να ανανεώσουν τη διάθεσή του σε μεγάλο βαθμό.

ΛΕΩΝ Προσέξτε εσείς οι Λέοντες ειδικά του δεύτερου δεκαημέρου ατυχήματα που έχουν σχέση με σπορ. Μην κάνετε υπερβολές κι επιπολαιότητες, ειδικά αν δεν είστε και πολύ σχετικοί με το άθλημα που θέλετε να εξασκήσετε και πάρτε οπωσδήποτε τα απαραίτητα μέτρα για να προστατευθείτε. Αποφύγετε απόκρημνες βουνοκορφές και μονοπάτια που δε γνωρίζετε, αν επιλέξετε την ποδηλασία. Μια ένταση που αισθάνεστε και δεν ξέρετε από πού πραγματικά προέρχεται, θα είναι παροδική και σύντομα θα είστε σε καλύτερη ψυχολογική διάθεση την Κυριακή. Αν δε μπορείτε να πάψετε να σκέφτεστε διάφορα δυσάρεστα, επιδιώξτε να βγείτε και να έρθετε σε επαφή με κόσμο, ώστε να αποσπάσετε την προσοχή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Προσέξτε το διήμερο, γιατί υπάρχει περίπτωση να έρθετε αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη κατάσταση. Ίσως να σας κόψουν κάποιο πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα ή για υπερβολική ταχύτητα, θα είναι κάτι πάντως που θα έχει σχέση με τις Αρχές. Για να μη σας βγει ο κούκος αηδόνι η κυκλοφορία με το αυτοκίνητό σας, επιλέξτε κάποιο μέσο μαζικής μεταφοράς. Την Κυριακή έχετε όλες τις συνθήκες με το μέρος σας για κοινωνικές επαφές και μάλιστα με άτομα που σας ευχαριστεί πραγματικά η παρέα τους, οπότε επιλέξτε να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα καθιερωμένα μια και η παρέα θα είναι πρόθυμη να σας ακολουθήσει παντού. Πιθανή συνάντηση με έναν Σκορπιό, θα σας γοητεύσει.

ΖΥΓΟΣ Αν εργάζεστε μέσα στο Σαββατοκύριακο, ίσως να μην έχει για εσάς και μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας. Κι όμως έχει. Το γεγονός ότι είναι κλειστές τράπεζες και υπηρεσίες που φορτίζουν τον ψυχισμό σας το σκεφτήκατε; Αυτό και μόνο θα πρέπει να σας χαροποιεί και να έχετε την αίσθηση της ανάπαυλας, άσχετα αν δουλεύετε. Η ακατάπαυστη ζήλεια σας θα σας φέρει για μια ακόμη φορά σε δύσκολη θέση καθώς θα έχετε την εντύπωση πως έχετε ατράνταχτα στοιχεία που θα ενοχοποιούν το σύντροφό σας ενώ στην ουσία θα είναι αποκυήματα της φαντασίας σας. Προτού βιαστείτε να τον κατηγορήσετε αδίκως, ξανασκεφτείτε το..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Το καθημερινό άγχος της δουλειάς, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να το αποβάλλετε μέσα στο διήμερο, ώστε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να έχετε κουράγιο για τη νέα εβδομάδα που ακολουθεί. Αν έχετε κάποιο φίλο που ζει στην εξοχή, είναι μια καλή ιδέα για να περάσετε εκεί το διήμερο. Ο καθαρός αέρας σε συνδυασμό με την κουβέντα που θα έχετε όλο το χρόνο να κάνετε, θα σας ανανεώσει την ψυχή και το σώμα. Προσέξτε οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου να μη πάρετε άσκοπα κάποια ρίσκα ποντάροντας στην τύχη σας καθώς ο Ποσειδώνας δε σας ευνοεί καθόλου. Αν πάλι επιμένετε, προσπαθήστε να μην ξοδέψετε πολλά χρήματα, γιατί μάλλον θα τα χάσετε. Περισσότερο πιθανό είναι να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας, παρά να κερδίσετε το λαχείο.

ΤΟΞΟΤΗΣ Αν σας αρέσει να κάνετε εκδρομές στη φύση, οι μέρες είναι κατάλληλες για εσάς τους Τοξότες για τέτοιου είδους εξορμήσεις, αρκεί να τσεκάρετε πρώτα τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν. Αν επιλέξετε προορισμό που δεν έχει σήμα το κινητό, ενημερώστε κάποιους συγγενείς ή φίλους σε ποια περιοχή σκοπεύετε να κινηθείτε, για παν ενδεχόμενο. Την Κυριακή, μια είδηση από ένα τηλεφώνημα σας δημιουργεί πανικό και άγχος, αλλά σύντομα διαπιστώνετε πως δεν συντρέχει σοβαρός λόγος για να ταράζεστε. Μην πηγαίνει μονίμως ο νους σας στο κακό. Προσπαθήστε να αποβάλλετε τις αρνητικές σκέψεις με διαλογισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Αν δεν έχετε ήδη οργανώσει κάτι για το διήμερο, καλύτερα να αφήστε τα πράγματα στην τύχη, γιατί υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρετε να υλοποιήσετε ιδέες της τελευταίας στιγμής. Το Σάββατο η μέρα είναι κατάλληλη για κοινωνικές επαφές σε κάποιο φιλικό σπίτι, ειδικά αν δε σας αρέσει ο συνωστισμός. Την Κυριακή είναι πιο ευνοϊκή η μέρα αν θέλετε να διασκεδάσετε με το σύντροφό σας και μπορείτε να επιλέξετε μια έξοδο για γεύμα σε ένα ρομαντικό μέρος, ώστε να χαλαρώσετε και να ψυχαγωγηθείτε ευχάριστα. Μια ταινία στον κινηματογράφο ενδείκνυται για να κλείσει το πρόγραμμά σας όμορφα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Προσέξτε οι Υδροχόοι παρεξηγήσεις με φίλους για οικονομικά ζητήματα. Αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε χρήματα ειδικά αν δεν είστε σίγουροι για τις προθέσεις των άλλων. Σε περίπτωση που μοιράζεστε κάποια έξοδα για ψυχαγωγία, ίσως κάποιος να θέλει να τη σκαπουλάρει. Μείνετε ψύχραιμοι και μη χαλάτε τις καρδιές σας, εκτός κι αν ο συγκεκριμένος το 'χει σύστημα. Μια πρόταση από το σύντροφό σας για το διήμερο όσο κι αν δε σας αρέσει, καλό θα είναι να του κάνετε το χατίρι και να δεχτείτε, ειδικά αν είναι κάτι που συνεχώς αποφεύγετε βρίσκοντας δικαιολογίες. Για να μείνετε κι οι δυο ευχαριστημένοι, διαλέξτε εσείς που θα διασκεδάσετε την επόμενη φορά.

ΙΧΘΥΣ Όσο κι αν θα θέλατε να αποφύγετε κάποιες επαφές με συγγενικά σας πρόσωπα που δεν ταιριάζουν καθόλου τα χνώτα σας, θα πρέπει να υποστείτε αυτήν τη δοκιμασία, ώστε να μη χρειαστεί να την επαναλάβετε για αρκετό διάστημα. Πιθανή σύγκρουση με κάποιο από τα μέλη της οικογενείας την Κυριακή το απόγευμα θα είναι ευτυχώς παροδική, οπότε επανέρχονται οι ισορροπίες σύντομα. Έχετε κολλήσει σε κάποιες λεπτομέρειες σε σχέση με το μοίρασμα των ευθυνών στο σπίτι και δε μπορείτε να δείτε αντικειμενικά την προσπάθεια του συντρόφου σας ώστε να σας απαλλάξει από όσο περισσότερα βάρη είναι δυνατόν. Κατάλληλη μέρα την Κυριακή να συζητήσετε ήρεμα και να παραδεχτείτε το λάθος σας.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα