Οχτάχρονη οδήγησε αυτοκίνητο όταν λιποθύμησε η μητέρα της!

Ένα οχτάχρονο κοριτσάκι από το Κάνσας έχει γίνει η ήρωας των ημερών αφού έδειξε απίστευτη ψυχραιμία και άρπαξε το τιμόνι του οικογενειακού αυτοκινήτου όταν η μαμά της λιποθύμησε, καθώς την πήγαινε στο σχολείο.

Η μικρή Άμπι Πόρτερ και η μητέρα της Σέλι, πήγαιναν στο σχολείο από τη λεωφόρο 66 στην πόλη Ρίβερτον, όταν ξαφνικά η νεαρή μητέρα έχασε τις αισθήσεις της την ώρα που οδηγούσε.

Η μικρή με το που είδε αναίσθητη την μητέρα της, με απίστευτη ηρεμία άρπαξε το τιμόνι και έκανε αναστροφή για να γυρίσει όπως είπε στην αστυνομία «πίσω στον μπαμπά της».

Και όλα αυτά στις

08:37, σε ώρα αιχμής που ο συγκεκριμένος δρόμος έχει πάρα πολύ κίνηση.

Ένας αστυνομικός παρατήρησε ότι το αυτοκίνητο πήγαινε με 20 χιλιόμετρα την ώρα και πως η πορεία του δεν ήταν σταθερή. Νόμισε λοιπόν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν μεθυσμένος, όμως όταν πλησίασε είδε την μητέρα της μικρής αναίσθητη στη θέση του συνοδηγού και την Άμπι πίσω από το τιμόνι.

Αμέσως προσπάθησε να μπει με το περιπολικό μπροστά από το τζιπάκι που οδηγούσε η μικρούλα για να την κάνει να σταματήσει, όμως εκείνη άλλαζε συνεχώς λωρίδα. Όταν μάλιστα της φώναξε από το παράθυρο να βάλει το αυτοκίνητο στη νεκρά, εκείνη του απάντησε ότι δεν ήξερε πώς να το κάνει.

Ο αστυνομικός προσπάθησε να πείσει την μικρή Άμπι να τρακάρει το περιπολικό για να σταματήσει το αυτοκίνητο, όμως εκείνη του απάντησε ότι φοβάται.

Τελικά πείστηκε και το αυτοκίνητο σταμάτησε πριν φτάσει σε μια διασταύρωση.

«Δεν την είδα ποτέ να κλαίει. Από την έκφραση στο πρόσωπό της και τη φωνή της κατάλαβα ότι είχε τρομοκρατηθεί. Όμως ήταν ψύχραιμη», είπε ο αστυνομικός.

Αμέσως έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο που μετέφερε τη μητέρα της στο νοσοκομείο, όπου και συνήλθε.

Όλοι μιλούν τώρα για τη θαρραλέα μικρούλα, η οποία κατάφερε να σώσει τη μαμά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα