"Όχι Μπαλτά στην Παιδεία", είπαν πανεπιστημιακοί και πολιτικοί (ΦΩΤΟ)

" Όχι Μπαλτά στην Παιδεία ". Αυτό είναι το βασικό μήνυμα στην ανοικτή συγκέντρωση που πραγματοποιείται στην ανοιχτή συγκέντρωση στο κλειστό Γυμναστήριο Σπύρος Λούης στο Μαρούσι και αφορά τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στην παιδεία.

" Ενώνουμε τις φωνές μας για να καταψηφιστούν τα νομοσχέδια Μπαλτά για την Παιδεία. Για να μην γυρίσουν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια μας 40 χρόνια πίσω " γράφουν τα πλακάτ και τα πανό στο κλειστό.

Πέρα

όμως από πολίτες και εκπαιδευτικούς που έχουν συγκεντρωθεί στην εκδήλωση, το παρών δίνουν αυτή την ώρα, η Ντόρα Μαπκογιάννη, ο Νίκος Δένδιας, ο πρώην υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Θόδωρος Φορτσάκης, ο Κώστας Τασούλας, ο πρώην υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο Βασίλης Κικίλιας, και υφυπουργός Ευη Χριστοφιλλοπούλου καθώς και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

" Ζητούμε από τους γονείς να κινητοποιηθούν για το μέλλον τον παιδιών τους " λένε οι ομιλητές σε μια συζήτηση - ενημέρωση που συντονίζει ο καθηγητής Θάνος Βερέμης.

Εξάλλου ο ίδιος ανέφερε πως " οι αιώνιοι φοιτητές δεν εμποδίζουν την εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά είναι ο βιότοπος στον οποίο αναπτύσσονται παθογένειες των ΑΕΙ "και πρόσθεσε ότι και ο Αλέξης Τσίπρας υπήρξε ένας εξ αυτών, καθώς έκανε περίπου 10 χρόνια να αποφοιτήσει από το Πολυτεχνείο ".

Γ. Σ.

Keywords
Τυχαία Θέματα