Ο Βενιζέλος στηρίζει τον Σουλτς

Την υποψηφιότητα του Μάρτιν Σουλτς για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής χαιρέτισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, στην Ιταλία. Κατά την παρέμβασή του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος,

τόνισε ότι «οι ευρωπαίοι σοσιαλιστές θέλουν μια Ευρώπη που να βοηθά τους πολίτες της και αυτή την Ευρώπη, αντιπροσωπεύει, ακριβώς, η υποψηφιότητα του Μάρτιν Σουλτς για την προεδρία της Κομισιόν».

«Οι σοσιαλδημοκρατικές και σοσιαλιστικές δυνάμεις πρέπει να δώσουν έμφαση στην αλληλεγγύη, στον πλουραλισμό, στην δημιουργικότητα, στην τόνωση της απασχόλησης», υπογράμμισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Λέμε όχι στον ευρωσκεπτικισμό και στους οικονομικούς εθνικισμούς και θεωρούμε ότι η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση αφορά όλες τις προηγμένες κοινωνίες μας, όλους τους πολίτες μας», πρόσθεσε ο υπουργός των εξωτερικών, ο οποίος θεωρεί βασικής σημασίας «να πείσουν οι ευρωπαίοι σοσιαλιστές τους πολίτες ότι η ενωμένη Ευρώπη δεν σημαίνει ανεργία, ύφεση και λιτότητα, αλλά ανάπτυξη, κοινωνική συνοχή και απασχόληση".

Keywords
Τυχαία Θέματα