Ο Βαρβιτσιώτης παρέλασε... με ηρεμία στον Πειραιά!

Χωρίς προβλήματα και απρόοπτα διεξήχθη η παρέλαση στον Πειραιά, παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου εκπροσώπησε σήμερα την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της Επανάστασης του 1821, στον Πειραιά.

Ο Βαρβιτσιώτης αρχικά παρακολούθησε την επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιά

χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς και Φαλήρου, κ.κ. Σεραφείμ. Στη συνέχεια περπάτησε μέχρι την πλατεία Καραϊσκάκη, όπου κατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του Γεώργιου Καραϊσκάκη στην Ακτή Τζελέπη. Έπειτα παρευρέθηκε στην παρέλαση σχολείων, σωματείων, προσκόπων, φορέων και συλλόγων, καθώς και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος, παρουσία των Αρχών της πόλης του Πειραιά.

Μετά το τέλος των εκδηλώσεων ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου , μάλιστα, έστειλε το δικό του μήνυμα για την ημέρα : «Σήμερα, είναι μία μέρα σεβασμού στις θυσίες των προγόνων μας. Είναι, όμως και μία ημέρα, που μας γεμίζει ευθύνη απέναντι σε αυτές τις θυσίες, να δημιουργήσουμε μία Ελλάδα δυνατή. Αυτό είναι το χρέος μας και με αυτό πορευόμαστε. Με ενότητα και αλληλεγγύη, μακριά από διχασμούς και ακραίες φωνές».

Keywords
Τυχαία Θέματα